Obavijesti

Sport

Komentari 1

A. Konjuh slavila u hrvatskom okršaju i ušla u polufinale Bola

A. Konjuh slavila  u hrvatskom okršaju i ušla u polufinale Bola
1

Ana Konjuh pobijedila je Terezu Mrdežu i polufinalu WTA Bol Opena igrat će protiv Mandy Minelle. U drugom polufinalu su Japanka Hibino i Slovenka Hercog

VIDEO

Čeka nas velika subota. U sutrašnjem prvom polufinalu WTA Bol Opena u 13.30 sati igrat će Japanka Nao Hibino i Slovenka Polona Hercog, a potom u 17 sati uz izravan prijenos na HTV-u Ana Konjuh i Luksemburžanka Mandy Minella. 

Ana je u četvrtfinalu pobijedila Porečanku Terezu Mrdežu 6-3, 7-6(5).

- Svaka čast Terezi, ona me izbacila iz ritma što ne paše mojoj igri. Vodila se žestoka borba za svaki poen, svaki gem – izjavila je Konjuh nakon meča.

U subotu je čeka ogled s Luksemburžankom Mandy Minellom, 186. na WTA listi. Tereza Mrdeža je pružila dobar otpor, no na kraju je ipak poražena.

- Znamo se jako dugo, jako je kvalitetna protivnica, znala sam da me čeka teži meč. Ušla sam loše, potom sam se malo opustila, počela igrati bolje, uspjela sam držati taj ritam... Realno, znala sam da nisam imala što izgubiti. S obzirom da sam imala operaciju i da je ovo nakon toga tek moj treći turnir te da sam došla u Bol s "desetice", a ona s Roland Garrosa, sve je kristalno jasno - rekla nam je Mrdeža.

Anina sutrašnja suparnica Mandy Minella je, pak, oduševljena Bolom:

- Organizacija je fantastična. Voljela bih da je svaki turnir ovakav. Turnir se održava na hotelskim terenima, a u Bolu je kao u raju. Imamo odličan spa, hrana je fenomenalna. Na drugim turnirima moraš se daleko voziti i nije lijepo kao ovdje. Prvi dan sam šetala do Zlatnog rata, kupala sam se u moru. Fantastično je - zaključila je Minella.

U drugom polufinalu sastat će se Japanka Hibino, koja je 6-2, 6-2 pobijedila Švicarku Stefanie Voegele, i Slovenka Hercog, koja je 6-4, 6-1 bila bolja od Slovakinje Kristine Kucove.

- Plan mi je u svakome turniru doći u finale. Zasad ide dobro, iskoristila sam prilike u svim mečevima. Ako tako nastavim, možda u idućim mečevima odigram još bolje - rekla je Polona Hercog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom