Obavijesti

Sport

Komentari 34

Acu ljute otkazi igrača: Ma baš me briga, tko želi, neka igra...

Acu ljute otkazi igrača: Ma baš me briga, tko želi, neka igra...
1

ANTE ŽIŽIĆ OTKAZAO Nakon Marija Hezonje, izbornik Aco Petrović dobio je odbijenicu i od mladog centra Ante Žižića (20). Pitanje je što će biti i s Draganom Benderom...

VIDEO

Hrvatska je na Eurobasketu u rujnu trebala imati jednu od najperspektivnijih momčadi. Već u lipnju sve je palo u vodu, Hezonja je otkazao, Zubac vjerojatno neće moći, Žižić se zahvalio, a pitanje je što će biti s Benderom.

Od mladih superzvijezda tu je jedino Dario Šarić. Šibenčanin nikad nije odbio reprezentaciju, a premda su mu tek 23 godine, on je s Hrvatskom već bio na četiri velika natjecanja.

Hezonja je još u travnju rekao da na njega izbornik Aco Petrović ne treba računati, a sad je svoj nastup otkazao i Ante Žižić. On će za Boston Celticse, koji su ga na prošlogodišnjem draftu uzeli kao 23. izbor, igrati ljetnu ligu.

- Nema što posebno komentirati, ja ću do sredine srpnja objaviti popis s kojim igračima želim ići na Eurobasket. Tko želi igrati, taj će se i odazvati. Tad će se znati i status igrača u klubovima pa ćemo svi biti pametniji - istaknuo je Aco, koji i nije baš sretan Žižićevom odlukom, kao ni Hezonjinom. U neka prijašnja vremena nikome nije padalo na pamet odbiti reprezentaciju, odnosno podrediti je klubovima, no s hrvatskom košarkaškom vrstom posljednjih se 10-ak godina događa upravo to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne može se uspoređivati moje vrijeme i ovo današnje. Ne mislim se sad osvrtati na svakog igrača ponaosob i komentirati zašto bi trebao igrati ili ne. Ne osjećam se razočarano, svatko zna što mu je najbolje za karijeru - istaknuo je izbornik Petrović.

Šteta, Hezonja i Žižić bili bi u ozbiljnoj rotaciji na Eurobasketu, a nema sumnje da bi i Zubac dobio dobru minutažu. Bender je Aci obećao da će doći, ali tek će se sredinom srpnja znati i njegova situacija.

- Ne mislim se zamarati tko će se odazvati pozivu, a tko ne. Kao što sam rekao, ja ću objaviti popis, a onda je na drugima. Nikome nećemo uperiti ništa u glavu, svatko ima pravo izbora - zaključio je Aco.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova