Obavijesti

Sport

Komentari 42

Alena napali zbog simuliranja; Barca ga ne želi iduće sezone?

Alena napali zbog simuliranja; Barca ga ne želi iduće sezone?
1

I dok su se brojni navijači na Twitteru okomili na Alena Halilovića zbog simuliranja u utakmici protiv Bilbaa, španjolski RAC1 najavljuje da će ga Barca i iduće sezone poslati na posudbu

VIDEO

Kako javlja španjolski radio RAC1 Alen Halilović ni iduće sezone neće igrati u dresu Barcelone. Katalonski div navodno na hrvatskog nogometaša ne računa te je jedino pitanje hoće li ostati u Sportingu iz Gijona, raskinuti ugovor s Barcelonom ili će mu Katalonci tražiti novi klub za posudbu.

To će vrlo vjerojatno ovisiti i o ligi u kojoj će Sporting iduće sezone igrati. Trenutačno su pretposljednji klub Primere te im prijeti ispadanje u drugu ligu, a padne li Sporting 'razred', Alen će teško pristati na nastupe u drugoj ligi.

Halilović u dresu Gijona prilično oscilira pa tako ponekad zna odigrati simultanku s protivničkim igračima, a zna se i izgubiti na terenu ili čak biti zakopan na klupi i to je vrlo vjerojatno jedan od razloga zašto Luis Enrique ne računa na njega iduće sezone.

Napadaju ga zbog glume

Jedan od primjera Alenove nekonstantnosti, što je i očekivano za 19-godišnjeg igrača, je i posljednja utakmica protiv Athletic Bilbaa. Gijon je kod kuće izgubio 2-0, Alen je igrao svih 90 minuta, no ostao je zapamćen po simuliranju nakon kojeg je Laporte zaradio drugi žuti karton te su gosti posljednjih 15 minuta neopravdano igrali s igračem manje.

Španjolski ljubitelji nogometa Alenu su to jako zamjerili te mu na društvenim mrežama posljednjih dana prigovaraju na ponašanju.

'Sramota!', 'Mrzim glumce', 'Već igra kao Barcelonin igrač', 'Grozno je gledati nešto takvo', samo su neki od komentara na Twitteru.

Sporting je zaslužan što sam opet u reprezentaciji

Jedna od dobrih vijesti za Alena u posljednje vrijeme svakako je poziv u A reprezentaciju. 

- Za taj poziv moram se zahvaliti Sportingu i svojim suigračima, oni su najzaslužniji što sam ponovno u reprezentaciji. No ne želim razmišljati o utakmicama reprezentacije sada, zanima me samo da se Sporting spasi od ispadanja. Samo smo dva boda udaljeni od zone spasa - rekao je Alen za Sport. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana