Obavijesti

Sport

Komentari 9

Amerikanci su izabrali beton: Hrvatska gostuje u Portlandu

Amerikanci su izabrali beton: Hrvatska gostuje u Portlandu
1

Igra se od 15. do 17. srpnja, u tjednu nakon Wimbledona i to na betonskoj podlozi, u teniskom centru Tualatin, na stadionu koji će moći primiti 6000 ljudi

VIDEO

Hrvatska Davis Cup reprezentacija u četvrtfinalu Svjetske skupine u susretu protiv SAD-a gostovat će u Portlandu u saveznoj državi Oregon, odlučio je Teniski savez Sjedinjenih Američkih Država (USTA).

Igrat će se od 15. do 17. srpnja, u tjednu nakon Wimbledona i to na betonskoj podlozi, u teniskom centru Tualatin, na stadionu koji će za tu priliku moći primiti 6000 gledatelja. 

Bit će to četvrti okršaj ovih dviju reprezentacija, a trenutni omjer je 3-0 za Hrvatsku, koja je svladala SAD 2003. godine u Zagrebu (4-1), 2005. u Carsonu (3-2) i 2009. u Poreču (3-2).

Očekuje se da će oba sastava nastupiti u najjačim postavama. Hrvatske boje trebali bi braniti Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja, dok će na suprotnoj strani po svemu sudeći stajati John Isner, Jack Sock, te Bob i Mike Bryan.

Hrvatska je posljednji put igrala u četvrtfinalu Svjetske skupine 2012. godine, kad je izgubila od Argentine u Buenos Airesu, a posljednji put bila je u polufinalu 2009., izgubivši od Češke u Poreču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

SAD je najuspješnija nacija od ustanovljenja ovog natjecanja, sa čak 32 osvojena naslova, a posljednji plasman u četvrtfinale bio je im je 2013. (poraz od Srbije 1-3).

Izbornici reprezentacija Željko Krajan i Jim Courier moraju prijaviti sastav do deset dana prije početka susreta. Pobjednik meča SAD - Hrvatska će u rujanskom polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Češka - Francuska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu