Obavijesti

Sport

Komentari 31

Analiza potpisa: Luka Modrić ima jaku intuiciju te jak libido

Analiza potpisa: Luka Modrić ima jaku intuiciju te jak libido
1

MIKROSKOPSKO PISANJE Slova u potpisu se ne razaznaju, što otkriva Modrićevu analitičnu prirodu, skromnost, rezerviranost i opreznost, kaže grafologinja Vesna Narat

VIDEO

Luka Modrić ima vrlo neobičan potpis, u kojem su slabo vidljiva slova ili su izostala u žaru pisanja. Početno veliko slovo L ima dubok potez u donju marginu pisanja, što upućuje na jaku intuiciju, ali i veliku želju za stvaranjem materijalne sigurnosti, kaže grafologinja Vesna Narat.

Ona je analizirala potpis Luke Modrića na ugovoru s Real Madridom, koji je ovih dana procurio u javnost, te došla do zaključaka o njegovu karakteru.

- Upravo donja zona slova vlada sportom, seksom i ljubavlju, instinktima i nagonima, pa se za Luku može reći da je osoba koju počesto vodi naglost, velika energija, ima visok libido i kao stvoren je za svijet sporta. Da nije posrijedi nogomet, Luka bi se dobro snašao i u nekom drugom sportu - smatra Narat.

To slovo L jedno je od rijetkih prepoznatljivih u potpisu. Sve do slova D izgleda kao ravna linija.

- To govori da je vrlo lukav, oštrouman, logičan i analitičan, ali i skriva svoju najslabiju točku, a to su emocije. Vrlo je osjetljiv i ranjiv, i najmanja uvreda može ga duboko povrijediti, no jako dobro skriva svoju ranjivost i ne dopušta bilo kome uvid u svoj život. Slovo L proteže se uvis, što svjedoči o njegovu optimizmu, iako je sklon čestim promjenama raspoloženja. Promišljen je, racionalan i čvrsto stoji na zemlji, ali ne podnosi da mu se naređuje, zbog čega može imati napete odnose s autoritetima. Nije timski igrač, najbolje djeluje kad ga se pusti da sam odlučuje o sebi. U sportskom smislu to znači da ga je najbolje pustiti da sam razvija igru na terenu, služeći se nagonima, koji su mu iznimno razvijeni - procijenila je grafologinja.

Na potpisu se vidi da nema slova M.

- To znači da je po prirodi skroman, iako jako cijeni vrijednost novca. Zaštitničkog je karaktera i voli svakome pomoći. Malo slovo D u prezimenu je jako istaknuto i zauzima mjesto u gornjoj margini, pa Luka ima visoko samopouzdanje, vjeru u sebe i svoje kvalitete. Takvo slovo često se nalazi kod javno eksponiranih ljudi, pa otud i njegova popularnost. Jako dobro čita ljude i njihove namjere te je prilično osjetljiv kad je posrijedi njegova obitelj, prema kojoj ima iznimno zaštitnički stav - zaključila je Narat, koja kaže da se u grafologiji njegov stil pisanja naziva mikroskopskim.

- To odaje njegovu analitičku prirodu, skromnost i rezerviranost te veliku dozu opreza u svemu što radi, ali i snažnu sposobnost koncentracije, što mu daje odličan fokus tijekom nogometnih utakmica.

Optimist 

Završni potez slova L proteže se uvis, što znači da je optimist sklon promjenama raspoloženja

Ravna linija 

Osim slova L, ostala su skoro neprepoznatljiva, što govori da uspješno skriva slabosti

Istaknuto D 

Takvo slovo se često nalazi kod javno eksponiranih ljudi, pa ne čudi njegova popularnost

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović