Obavijesti

Sport

Komentari 8

Babo protiv Šišija: Navijao sam da me pošalju baš u Wizardse...

Babo protiv Šišija: Navijao sam da me pošalju baš u Wizardse...
4

Već sam na prvom treningu vidio da u ekipi vlada sjajna kemija, rekao je Bojan Bogdanović, koji bi šansu mogao dobiti već s petka na subotu po našem vremenu, protiv Šarićevih 76-ersa

VIDEO

Bojan Bogdanović iz Netsa je otišao u Wizardse, momčad s kojom ima šansu napraviti velike stvari. Babo stiže kod ponajbolje ekipe Istoka, kod sjajnog playmakera Johna Walla i šutera Bradleya Beala. 

U Brooklynu je u tri sezone imao prosjek od 11 koševa po utakmici. U ovoj sezoni u 55 susreta zabijao je 14.2 koša po utakmici. Te će brojke, ako dobije dobru minutažu, Bojan sigurno 'podebljati'.

Šansu bi mogao dobiti već protiv Šarića

'Bogdanović bi mogao dobiti šansu uz startere', stoji u naslovu Washington Posta, koji je napravio veliki tekst o njemu s prvim dojmovima u novom klubu.

- Ovo je ogroman korak u karijeri. Ipak dolazim iz najlošije momčadi u jednu od najboljih s all-star playmakerom - rekao je Bogdanović i dodao:

- Već sam na treningu vidio da u ekipi vlada sjajna kemija - rekao je Babo, koji bi šansu mogao dobiti već s petka na subotu po našem vremenu, protiv Šarićevih 76-ersa.

Trener Wizardsa: Bojan će nam dati novu dimenziju

- Planiramo ga polako uvesti u momčad. Bojan je igrač koji će našoj ekipi dati novu dimenziju u napadačkom dijelu - rekao je trener Wizardsa Scott Brooks.

- Bojan nije samo šuter, on je pravi strijelac. Sigurno ću mu dati minutažu, dobit će on svoje šuteve - dodao je Brooks.

Na tom području Bojanu bi trebao pomoći John Wall.

- Prvi put će igrati s elitnim NBA playmakerom. John Wall je strašan igrač, sve vidi, pogotovo igrače na vanjskim pozicijama, tako da vjerujem da će od njega Bojan dobiti dosta šuteva. Wall ima više od deset asistencija po utakmici, Bojan bi to morao iskoristiti - rekao nam je Roko Ukić.

Navijao sam da me pošalju u Washington

I Wall je oduševljen s novim suigračem.

- Dobili smo nekoga tko može probiti liniju, dobar je u tranziciji i zna kako zabiti. Dobar trade za Washington - rekao je John Wall.

Babo je navijao da ga Netsi pošalju baš u Wizardse.

- Odmah sam nazvao obitelj i javio im da idem u Washington. Nadao sam se da će me baš tamo poslati. Volim momčadi koje igraju atraktivno - dodao je Bogdanović.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...