Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bandić obećao: Futsal Dinamo igrat će tamo gdje zaslužuje...

Bandić obećao: Futsal Dinamo igrat će tamo gdje zaslužuje...
7

Nakon što su se u Futsal Dinamu požalili zagrebačkom gradonačelniku na probleme s terminom u Domu Sportova, Milan Bandić rekao je kako ima rješenje za to...

VIDEO

U Futsal Dinamu, klubu koji funkcionira po modelu "jedan član, jedan glas" i koji je punio dvorane diljem Zagreba, požalili su se gradonačelniku Milanu Bandiću. Klub je jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji je samoodrživ u prvoligaškom društvu, a to može zahvaliti navijačima/članovima, koji su mu od prvog dana najveća snaga.

No ti navijači često moraju potegnuti i do Karlovca kako bi gledali svoj klub, iako on ima prijavljenu adresu u popularnoj "dvojci" u Domu Sportova. 

Nakon što su iz kluba poslali pismo Bandiću u kojem se žale na problem termina u Domu Sportova, gradonačelnik je odgovorio preko Radio Sljemena.

- Mi ćemo već u četvrtak imati prijedlog rješenja. Mogu reći da će Dinamo igrati tamo gdje treba jer su to dečki koji svoj posao rade korektno. To je amaterska priča, tu nema zarade. Što se tiče ulaska u javne potrebe za što se klub prijavio preko javnog natječaja, napravit ćemo sve da riješimo taj problem dugoročno - rekao je Bandić.

Futsal Dinamo osnovali su navijači u ožujku 2012. godine. Od svog osnutka u Futsal Dinamu nisu podijelili niti jednu ulaznicu, a klub nije nikakva zamjena za Dinamo.

Osnovali su ga Bad Blue Boysi, ali samo kako bi u atmosferi bez crnih lista, nereda, prijava zbog ulaska na pogrešnu tribinu i sličnih stvari mogli direktno držati klub na životu i međusobno se družiti te navijati. Igrači igraju  u dresovima u kojima je Dinamo osvojio Kup Velesajamskih gradova 1967. godine, a razlika je u tome da je malo "d" nakošeno jer je Dinamo taj znak zaštitio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja