Obavijesti

Sport

Komentari 86

Barca je s pola gasa pobijedila Levante, Enrique u klubu 100

Barca je s pola gasa pobijedila Levante, Enrique u klubu 100
4

Autogol Navarra i gol Suareza u sudačkoj nadoknadi. To je bilo dovoljno za slavlje Barcelone kod Levantea (2-0). Skromna predstava iz koje će se pamtiti tri boda...

VIDEO

Barcelona je slavila na gostovanju kod Levantea 2-0 za devetu pobjedu u nizu u svim natjecanjima. Katalonci su u skromnoj izvedbi slavili autogolom Navarra i golom Luisa Suareza u sudačkoj nadoknadi. I to je bilo sve od Barcelone koja je igrala skromno, a Luis Enrique je na klupi proslavio 100. utakmicu otkako je stigao u Barcelonu.

Suci teško oštetili Barcu

Nije dobro počelo za goste. Barcelona je teško oštećena na početku utakmice. Messi je zabio već u 3. minuti, ali gol je poništen zbog zaleđa.

Velika pogreška pomoćnog suca jer gol je bio čist kao suza.

VIDEO

Što je najgore, pomoćnik je imao idealan pogled na situaciju.

Barcelona je prije ovog gostovanja slavila u zadnjih pet utakmica protiv Levantea u kojima je današnjem protivniku zabila 23, a primila tek tri gola.

Levante je posljednji put neporažen u susretima s Barcom 19. ožujka 2014. kad je na svom stadionu odigrao 1-1. Jedina pobjeda Levantea protiv Katalonaca u Primeri datira iz 1964. godine.

Levante se dobro držao, čak je i nekoliko puta bio na opasnom izletu na Barceloninu polovicu, no domaćin je nesretno primio gol. David Navarro blokirao je udarac, a lopta se od njega odbila u gol i gosti su od 21. minute utakmice vodili 1-0.

Stativa spasila Barcelonu

Levante je bio sve opasniji. Barcelona kao da nije shvatila ozbiljno domaće igrače pa su pustili Moralesa da se prošeće i pogodi stativu.

Malo je nedostajalo da Levante zabije za 1-1.

Hrabro je krenuo Levante u utakmicu. To pokazuje i podatak o sedam udaraca prema golu Barcelone u prvih 45 minuta, a samo su dvije momčadi u Primeri imale više udaraca u prvom poluvremenu protiv Katalonaca ove sezone.

Raketa umalo zabio pa izašao

Barcelona je krenula odlučnije u nastavak. Zabio je Messi i u drugom poluvremenu, ali opet su mu svirali zaleđe. Ovoga puta, opravdano.

Rakitić je igrao od prve minute i bio je vrlo dobar. Malo je nedostajalo da u 60. minuti zabije za 2-0. Luis Enrique izvadio je Ivana sedam minuta nakon toga.

Luis Suarez potvrdio je pobjedu u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Lea Messija.

Pamtit će se samo tri boda iz ove Barcelonine utakmice jer Katalonci su posljednjim utakmicama razmazili navijače i očekivalo se puno više od ovoga što su igrači Luisa Enriquea pokazali protiv Levantea.

Pobjedom na gostovanju kod Levantea Luis Enrique se izjednačio s rekordom Pepa Guardiole od čak 28 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Više pročitajte na Goalu .

VIDEO

Primera:

  • Levante  - Barcelona 0-2 (Navarro 21 (ag), Suarez 90 + 2)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani