Obavijesti

Sport

Komentari 68

Barcelona utrpala šest Betisu, Leicester i Arsenal bez golova

Barcelona utrpala šest Betisu, Leicester i Arsenal bez golova
1

NOGOMETNA EUROPA Barcelona je krenula u obranu naslova prvaka Španjolske uvjerljivom pobjedom nad Betisom na Camp Nouu (6-2). Leicester je, pak, bez pobjede i nakon drugog kola. Liverpool je izgubio

VIDEO

Ništa nova u Barceloni. Nakon što su s pet golova u dvije utakmice superkupa protiv Seville otvorili sezonu trofejem, izabranici Luisa Enriquea zabili su šest komada u jednoj - otvaranju nove sezone Primere protiv Real Betisa na Camp Nouu. Bilo je 6-2.

Manje od sedam minuta trebalo je "blaugrani" da dođe do vodstva protiv kluba iz Andaluzije. Ubacio je Jordi Alba, a petom krasno poentirao Arda Turan. Gosti su se nakratko vratili u susret u 21. preko Rubena Castra, a onda je Barça počela mljeti.

Već do poluvremena domaćin se vratio u mirne vode zahvaljujući golovima Lionela Messija te još jednim Suáreza, oba puta na asisteniciju Sergija Roberta. Kad je u 57. minuti na semaforu stajalo 5-1 uz nova dva gola dvojca Suárez-Messi u razmaku od svega 60 sekundi, bilo je jasno da se Betisu sprema pravi potop.

Do kraja utakmice Suárez je upisao hat-trick (82. minuta), a Castro svoj drugi gol (84. minuta) za konačnih 6-2. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za pobjednički sastav koji je žestoko krenuo u obranu naslova prvaka.

Najzanimljiviju utakmicu dana odigrali su Sevilla i Espanyol na Sánchez Pizjuánu. Završilo je 6-4 za domaćine.

Primera, 1. kolo:

  • Barcelona - Real Betis 6-2
  • Granada - Villarreal 1-1
  • Sevilla - Espanyol 6-4
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Prvi bodovi za Leicester i Arsenal

Za razliku od Barcelone, branitelj naslova u Engleskoj Leicester City ni u trećoj službenoj utakmici u novoj sezoni još nije uspio pobijediti. Nakon poraza u Community Shieldu od Manchester Uniteda te još jedne izgubljene utakmice u Premiershipu od Hull Cityja, "lisice" su došle do prvog boda na domaćem terenu protiv Arsenala. Završilo je bez golova.

Istini za volju, domaćini su bili bliže pobjedi zahvaljujući nekoliko izrazitih šansi u završnici utakmice, ponajprije Vardyja i Mahreza koje je skinuo odlično raspoloženi Petr Čech. I "topnicima" je ovo prvi bod u ligi nakon početnog poraza od Liverpoola.

Novi premijerligaš šokirao Liverpool

Povratnik u Premier ligu Burnley na domaćem terenu pobijedio je Liverpool 2-0 golovima Sama Vokesa (2') i Andrea Graya (37').

Prije tjedan dana Liverpool je u fantastičnoj utakmici na gostovanju svladao Arsenal 4-3, ali sada su izabranici Jürgena Kloppa neočekivano morali popiti gorku pilulu od slabašnog Burnleyja. Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.

Chelsea i City slavili u gostima

Jedan od favorita za naslov prvaka Manchester City upisao je i drugu pobjedu svladavši u gostima Stoke City 4-1. Za City po dva gola su zabili Sergio Agüero (27'-pen, 36') i Nolito (86', 90+5').

I Chelsea je ostvario drugu pobjedu. Domaći Watford poveo je u 55. minuti golom Etiennea Capouea, ali u posljednjih deset minuta Chelsea je napravio preokret i na kraju je slavio 2-1, a strijelci su bili Michy Batshuayi (80') i Diego Costa (87').

Premiership, 2. kolo:

  • Stoke City - Manchester City 1-4
  • Swansea City - Hull City 0-2
  • West Bromwich Albion - Everton 1-2
  • Watford - Chelsea 1-2
  • Tottenham - Crystal Palace 1-0
  • Burnley - Liverpool 2-0
  • Leicester City - Arsenal 0-0
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome