Obavijesti

Sport

Komentari 6

Najluđe izjave gazde Milana: Obama je mlad i preplanuo...

Najluđe izjave gazde Milana: Obama je mlad i preplanuo...
1

Mislim da će se Obama vrlo dobro slagati s ruskim predsjednikom jer su obojica mladi, zgodni... i preplanuli, rekao je Berlusconi 2008. godine nakon izbora Obame za predsjednika SAD-a.

VIDEO

Veljača je mjesec, drugi po redu u godini, uglavnom hladan, a ljudi rođeni u veljači su vodenjaci ili ribe po horoskopu. Veljača je također najkraći mjesec, a dok se kod nas veljačom održava fašnik, u Americi se obilježava dan jogurta (?).

No 20. veljače 1986. godine Silvio Berlusconi je kupio Milan i spasio ga od bankrota. Sve ostalo je povijest. U eri Silvija Berlusconija Milan je osvojio 28 trofeja, od toga osam puta Serie A i pet puta Ligu prvaka. Svih pet naslova prvaka potvrdili su u Superkupu pobijedivši svih pet utakmica.

Berlusconi se ne bavi samo Milanom. Vlasnik je dionica u Mediasetu, talijanski je tajkun, a bio je i talijanski premijer. Imao ih je jako puno kroz godine, a evo nekih najzabavnijih izjava vlasnika Milana.

  • Mislim da će se Obama vrlo dobro slagati s ruskim predsjednikom jer su obojica mladi, zgodni... i preplanuli, rekao je Berlusconi 2008. godine nakon izbora Obame za predsjednika SAD-a.
  • Da nisam oženjen, odmah bi te uzeo. I s tobom bih pošao na kraj svijeta, rekao je Berlusconi ženi na TV večeri u siječnju 2007. godine. Kasnije se ženi morao ispričati - svojoj ženi.
  • Govore o Sacchijevom, Zaccheronijevom i Ancelottijevom Milanu, a nikad o Berlusconijevom. A ja 18 godina biram momčad, određujem pravila i kupujem igrače... Kao da ne postojim, Berlusconi je 2004. godine bio povrijeđen što si jedino on pripisuje neke zasluge za uspjehe Milana.
  • Gledajte, starim. Jutros sam naganjao svoju tajnicu da je povalim na stolu i rekla mi je: 'Premijeru, pa seksali smo se prije dva sata.' Vidite, pamćenje me ne služi kao prije - pred kamerama je pričao o svom seksualnom životu.
  • Nemam puno kose jer mi je mozak tako velik da je izgurao kosu, skroman je Berlusconi.
  • Na pitanje žele li se seksati sa mnom, 30 posto žena kaže 'Da', dok ostalih 70 posto pita 'Zar opet?, Berlusconi ima ugled velikog ženskara.

Ostalih 15 najzabavnijih izjava Silvija Berlusconija pogledajte u galeriji portala Goal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi