Obavijesti

Sport

Komentari 75

Bilić bijesan na suca: Ono nije bio penal, trebali smo dobiti!

Bilić bijesan na suca: Ono nije bio penal, trebali smo dobiti!
1

Primiti gol tako kasno je razočaravajuće, ali primiti ga iz nepostojećeg penala je neprihvatljivo. Njihov igrač nije bio ni blizu linije šesnaesterca. Bilo je debelo izvan, rekao je Bilić

VIDEO

West Ham je u sklopu 31. kola engleske Premier lige remizirao 2-2 s Chelseajem na Stamford Bridgeu. 'Čekićari' su do 88. minute imali prednost od 2-1 kad je Fabregas zabio iz dvojbeno dosuđenog penala. Napadač Chelseaja Loftus-Cheek pao je na samom rubu kaznenog prostora i bacio se u šesnaesterac.

- Ni blizu! Nije bio penal. Njihov igrač nije bio ni blizu našeg kaznenog prostora - rekao je menadžer West Hama Slaven Bilić.

- Primiti gol tako kasno je razočaravajuće, ali primiti ga iz nepostojećeg penala je neprihvatljivo. Njihov igrač nije bio ni blizu linije šesnaesterca. Bilo je debelo izvan. Razočarani smo i uopće ne shvaćamo takve odluke - nastavio je ljutiti Bilić pa dodao:

- Antonio ga nije želio dirati, ali ja uopće ne govorim o tome je li bilo dodira ili ne, nego o tome gdje je do kontakta došlo. Sucu to nije bilo teško vidjeti, bio je prilično blizu. 

West Ham je ovim remijem propustio preskočiti Manchester City na tablici i zasjesti na 4. mjesto - ono koje vodi u Ligu prvaka.

- Mogli smo se primaknuti momčadima koje su iznad nas. Najvažnije mi je kako moja momčad igra. To mi daje samopouzdanje i na kraju nije bitno protiv koga igramo. Sposobni smo dobiti svakoga i protiv svih momčadi stvaramo prilike. Ovakav pristup bi nas trebao odvesti daleko - zaključio je Super Slav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović