Obavijesti

Sport

Komentari 96

Bilić je u velikim problemima: Frustrirajuće, ali ne odustajem

Bilić je u velikim problemima: Frustrirajuće, ali ne odustajem
1

"Čekićari" su produbili krizu rezultata novim porazom, ovaj put od Southamptona na londonskom Olimpijskom stadionu. "Sveci" su slavili 3-0 protiv sastava kojeg vodi Slaven Bilić

VIDEO

Slaven Bilić definitivno prolazi kroz najteže razdoblje otkako je u ljeto prošle godine preuzeo klupu West Ham Uniteda. "Čekićari" su pretrpjeli novi, peti poraz u šest premijerligaških kola. Bolji je na njihovu stadionu bio Southampton 3-0.

"Sveci" su iskoristili katastrofalnu igru domaćina u obrani i poveli golom Charlieja Austina u 40. minuti. Isti igrač asistirao je Dušanu Tadiću za drugi gol u 62. minuti, a priču je u drugoj minuti sudačke nadoknade zaključio James Ward-Prowse.

- Frustrirajuće je i boli. Boli mene kao trenera i znam da boli momčad. To su isti oni igrači, trener i publika od prošle sezone. Sve je što je bilo dobro tada sad je ispodprosječno - rekao je nakon utakmice bivši hrvatski izbornik koji zbog stresnog razdoblja na klupi londonskog premijerligaša još nije dao ime novorođenoj kćeri.

- Zapitat ću se oko nekih stvari, da. Radim to i kad pobjeđujemo. To stalno radite. To je moja momčad, moja odgovornost i prihvaćam je. Ako me pitate odustajem li, ne odustajem - dodao je Slaven Bilić.

Nakon odlične prošle sezone, presljenje na Olimpijski stadion nije donijelo sreću "čekičarima". Bilić je odmah na početku ove sezone ostao bez napadača Andréa Ayewa, koji je trebao biti važno pojačanje za njegov klub. No Ayew je na listi ozlijeđenih, kao i još dvojica napadača, Andy Carroll i Diafra Sakho.

No sigurno mu najviše nedostaje ozlijeđeni Aaron Cresswell, jedan od najboljih lijevih braniča u Engleskoj, koji svojim ofenzivnim sklonostima puno doprinosi Bilićevoj momčadi. Ovako je lijevi bok jalov u napadu i "šupalj" u obrani. 

Nakon šest kola Premiershipa West Ham je pao u zonu ispadanja s tri boda, dok Southampton drži deveto mjesto s osam bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba