Obavijesti

Sport

Komentari 26

Biliću s desetoricom samo bod protiv Palacea: Nije bio crveni

Biliću s desetoricom samo bod protiv Palacea: Nije bio crveni
1

Manchester City i Arsenal promarširali su pokraj Bournemoutha odnosno Watforda, no treći pretendent na Ligu prvaka West Ham nije osvojio tri boda. Bilićevi su remizirali s Crystal Palaceom

VIDEO

West Hamovi apetiti u završnici odlične sezone rastu do osvajanja četvrtog mjesta i kvalifikacija za Ligu prvaka, no nakon okršaja s Crystal Palaceom i remija 2-2 na Boleyn Groundu ambicije Bilićevih "čekićara" pretrpjele su veliki udarac.

Borbeni gosti najavili su težak dan za West Ham golom Damiena Delaneyja u 15. minuti nakon velike greške domaćeg golmana Adriána. Ipak, samo tri minute potom Manuel Lanzini vratio je stvari na početak, a Dimitri Payet četiri minute prije predaha novim majstorskim slobodnjakom okrenuo rezultat u korist "čekićara".

Kola su za Bilića i društvo počela ići nizbrdo u 68. minuti kad je Cheikhou Kouyaté dobio crveni karton zbog neopreznog starta, a Palace je za samo sedam minuta kapitalizirao brojčanu prednost. Strijelac za konačnih 2-2 bio je Dwight Gayle. U sljedećem kolu West Ham ponovno igra domaću utakmicu, stiže mu zahuktali Arsenal kojega su pobijedili na startu sezone na Emiratesu.

Bilić: Nije trebao biti crveni

- Prvo želim čestitati mojim i Palaceovim igračima na dobroj nogometnoj utakmici u kojoj smo zaslužili pobijediti. Kod vodstva 2-1 bili smo puno bliže golu nego oni, trebali smo odvesti utakmicu u mirne vode, a onda se dogodila nesreća (crveni karton). Volio bih reći puno stvari o isključenju i volim govoriti istinu, ali bit ću ljubazan i reći da to nije bio crveni karton - rekao je Bilić nakon utakmice.

- Ulozi su jako veliki, napadamo velike stvari u prvenstvu i kupu. S obzirom na okolnosti, ovo je dobar bod za nas. Ne možete vjerovati koliko je frustrirajuće stalno govoriti o (sudačkim)o odlukama. Uvijek sam sretan kad igramo dobar nogomet i trudimo se. Pokušavamo pobijediti u svakoj utakmici.

- Payet? Njegov slobodnjak bio je nevjerojatan. Očekivao sam da će prebaciti živi zid, ali on je pogodio suprotni kut. Fantastično.

S obzirom da je Manchester City besprijekorno odradio ispit kod Bournemoutha svladavši ga 4-0, "građani" su pobjegli "čekićarima" na tri boda razlike. Sve je bilo gotovo za manje od 20 minuta jer su pogađali Fernando, De Bruyne te Agüero. Konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena postavio je Aleksandar Kolarov.

Još jednu subotnju pobjedu rezultatom 4-0, nakon Chelseaja i Cityja, ubilježio je Arsenal kod kuće protiv Watforda te se tako barem malo revanširao "žutoj armiji" za nedavni poraz na Emiratesu i ispadanje iz FA kupa. Strijelci su bili Sánchez, Iwobi, Bellerín te Walcott.

U posljednjoj utakmici dana Liverpool i Tottenham remizirali su 1-1 pa Leicester pobjedom u nedjelju može pobjeći Spursima na sedam bodova prednosti. "Redsi" su poveli preko Philippea Coutinha u 51. minuti, a izjednačio je Harry Kane u 63.

Premiership, 31. kolo:

  • Aston Villa - Chelsea 0-4
  • Arsenal - Watford 4-0
  • Bournemouth - Manchester City 0-4
  • West Ham - Crystal Palace 2-2
  • Sunderland - West Bromwich Albion 0-0
  • Norwich City - Newcastle United 3-2
  • Stoke City - Swansea City 2-2
  • Liverpool - Tottenham 1-1
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale
FINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale

Iako "kraljevski klub" nije briljirao, naročito u prvom poluvremenu, na kraju zasluženo slave 15. europski naslov. Kapetan "vatrenih" izjednačio se s Gentom na vrhu liste igrača s najviše titula europskog prvaka