Obavijesti

Sport

Komentari 49

Bitan je svaki detalj: Tu je trava mekša nego u Madridu

Bitan je svaki detalj: Tu je trava mekša nego u Madridu
1

STARI TRIK U Madridu nisu ošišali teren, zato nismo igrali svoju igru. Na našem će se stadionu vidjeti razlika u kvaliteti, kaže veznjak Bayern Münchena Arturo Vidal uoči uzvrata

VIDEO

Guardiolina kletva mora večeras pasti. Otkad je došao u Bayern, njemački klub redovito ispada u polufinalu Lige prvaka, baš protiv njegovih Španjolaca.

Jedan njegov igrač ima rješenje, pa mu je sam rekao na treningu:

- Spreman sam. Moram igrati protiv Atletica.

Radi se o Francku Riberyju. Prošlog je tjedna sjedio na klupi na Vicente Calderonu do 64. minute, no čekanje mu je dosadilo.

Loša madridska trava

Drugi koji je Guardioli ponudio recept za prolazak Diega Simeonea i Atletica bio je Arturo Vidal.

- Na našem stadionu će se vidjeti razlika u kvaliteti. Kod nas je travnjak savršen, a u Madridu je trava bila duga i suha. To je prava istina, ovo će biti bolje - objasnio je Čileanac zašto je Atletico toliko dominantan kod kuće.

Atletico u naletu

Guardiola se našao na udaru jer mu je u prvoj utakmici i Thomas Müller sjedio na klupi do 70. minute. Nije lako posložiti sastav da sve te zvijezde budu zadovoljne. Ipak, to je nešto s čime u redovima Atletica nemaju problema.

- Kad si sretan, ovo je najbolje mjesto za rad. Osjećaš koliko su ti suigrači puni samopouzdanja, pa si i ti sam opušteniji i možeš dati svoj maksimum - objasnio je Filipe Luis kako je raditi sa Simeoneom.

- Pogledajte kakav sam bio s drugim trenerima i kakav sam s njim. Vjeruje u mene od prvog dana, ja mu samo vraćam za to - dodao je i Koke.

Ne čudi što su gosti iz Madrida savršeno raspoloženi. Imaju sedam pobjeda u nizu, nisu ni primili gol u posljednjih šest ogleda, ali i u Münchenu ganjaju velike brojeve i rekorde Lige prvaka.

- Riješit ćemo ovaj polufinalni par u svojem domu - zna i Vidal za veliki niz.

Bayern lovi United

Bayern je, naime, poslije poraza od Reala prije dvije godine samo nizao protivnike. Na Allianz Areni su redom padali Manchester City, Roma, CSKA, Šahtar, Porto, Barcelona, Dinamo, Arsenal, Olympiakos, Juventus i Benfica.

Ukupno 11 domaćih pobjeda zaredom, samo dvije nedostaju do rekorda Manchester Uniteda, a u sedam od tih 11 protivnik je ostao na nuli. Bavarci su pritom trpali gotovo tri gola po utakmici. Danas bi im i dva mogla biti dosta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling