Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bogdanović rekordom sezone odveo svoje Netse do pobjede

Bogdanović rekordom sezone odveo svoje Netse do pobjede
1

Hrvatski košarkaš zabio je 24 koša u pobjedi svojih Netsa protiv Sunsa 116-106 što mu je rekord sezone. Kod Sunsa najbolji je bio Mirza Teletović s 30 koševa

VIDEO

Bojan Bogdanović odigrao je svoju najbolju utakmicu sezone. Za 38 minuta na parketu hrvatski je košarkaš zabio 24 koša, uz tri trice od devet pokušaja te 5-5 sa slobodnih bacanja i dva skoka.

Bogdanović je bio najbolji u pobjedi Brooklyn Netsa nad Phoenix Sunsima 116-106. Odlaskom Joea Johnsona, koji seli u novi klub, Bojan se vratio u početnu petorku, a priliku je iskoristio na najbolji mogući način.

- On je bio naš vođa, a s njegovim odlaskom svi smo bili svjesni da moramo dati više. Pokušali smo igrati brže no inače, a nakon nekoliko pogođenih trica na početku utakmice dobili smo samopouzdanje za nastavak - rekao je najbolji strijelac Netsa Bojan Bogdanović.

Thaddeus Young zabio je 18, a Markel Brown 16 za Netse. Kod Sunsa briljirao je Mirza Teletović s 30 koševa, a Price je dodao 16.

 

Čudesni Curry srušio novi rekord i zabio 51 Hezonji 

Na ostalim parketima ponovno je sva svjetla pozornice na sebe skrenuo Golden State i njihov čarobnjak Steph Curry. Najbolji košarkaš svijeta zabio je nevjerojatan 51 koša Orlandu za koji je Mario Hezonja odigrao 15 minuta uz tri koša.

Golden State pobijedio je Orlando 130-114, a Curryjev fantastlčan uspjeh došao je samo dan nakon što je Miamiju zabio 41 koš.

U ovoj utakmici Curry je srušio još jedan rekord. Ovoga puta po broju uzastopnih utakmica u kojima je ubacio barem jednu tricu. Sinoć ih je zabio 10 te je sada na vrhu sa 128 uzastopnih utakmica u kojima je zabio minimalno jednu tricu. U prošloj utakmici izjednačio je rekord Kylea Korvera, a s prvom noćašnjom tricom prestigao ga je na vrhu.

 

Rezultati večeri

  • Orlando - Golden State 114-130
  • Boston - Milwaukee 112-107
  • New Orleans - Oklahoma City 123-119
  • Phoenix - Brooklyn 106-116
  • Portland - Houston 105-119
  • Utah - San Antonio 78-96
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu