Obavijesti

Sport

Komentari 0

Borilački spektakl pod vedrim nebom: Ono najbolje od Gorice

Borilački spektakl pod vedrim nebom: Ono najbolje od Gorice
4

Noć borilačkih sportova sad već tradicionalno u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici predstavlja najbolje goričke borce. Spektakl počinje u subotu 18. lipnja od 20.30

VIDEO

U središnjem gradskom parku u Velikoj Gorici, Parku dr. Franje Tuđmana, pod otvorenim nebom predstaviti će se boksači, karatisti, judaši, taekwondaši i hrvači, gorički borci čiji sportski dosezi prelaze granice Hrvatske. 

Noć borilačkih sportova, sad već tradicionalno sportsko događanje na kojem se predstavljaju gorički borilački klubovi, svoje četvrto izdanje imat će u subotu, 18. lipnja od 20.30 sati kada će se u dvije borilačke arene predstaviti dosezi naših sportaša, od onih koji tek savladavaju borilačke vještine do suvremenih vladara borilišta na europskoj sceni.

Posjetitelje ovog spektakla očekuju borbe i demonstracije klubova koji okupljaju na stotine mladih koji žive sportskim životom uz mnoga odricanja. Tako će pred publiku stati borci Boksačkog kluba Velika Gorica, Judo klubova Pinky i Kokica, Hrvačkog kluba Turopoljac, Taekwondo kluba Velika Gorica te Karate kluba Velika Gorica.

Pridružite nam se

- Svi klubovi koji se ovdje predstavljaju uspješni su kako na domaćim, tako i na međunarodnim natjecanjima. Sama manifestacija okuplja veliki broj naših sugrađana što nas jako veseli, zbog čega ih ovom prilikom ponovno pozivam da nam se pridruže i podrže naše sportaše - ističe predsjednik Organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

Nezaobilazan sudionik Noći borilačkih sportova je i Ivica Bačurin koji ulazi u ring pred domaćom publikom koja s nestrpljenjem iščekuje njegov meč, a zasigurno će dobiti podršku kakvu zaslužuju i svi ostali sudionici ove večeri.

- Ovom manifestacijom želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati kako mlađi tako i stariji - kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije koja se ove godine održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar- Kitarović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu