Obavijesti

Sport

Komentari 11

Božić: Ovo je nešto neopisivo, nikad se ovako nisam osjećao

Božić: Ovo je nešto neopisivo, nikad se ovako nisam osjećao
1

Poručio sam igračima prije utakmice da se sjete svega što su sanjali kao klinci, ti im se snovi na neki način mogu i ostvariti. Vjerujem da nakon svega i jesu, rekao je nakon utakmice trener juniora Mario Cvitanović

VIDEO

Dinamo U-19 je dvama golovima Ivana Božića slavio protiv Juventusa 2-1 u drugom kolu grupne faze Lige prvaka. Božić je zabio u 17., a zatim i za pobjedu u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Trener mlade momčadi Dinama Mario Cvitanović bio je zadovoljan nakon utakmice.

- Rekao sam igračima da bi sve osim naše pobjede bilo nezasluženo. Bili smo puno bolji takmac, taktički smo bili jako dobri, ako ne i savršeni. Od igrača sam tražio maksimum, to sam i dobio. Bili smo puno bolji nego u Lyonu, odigrali stvarno jako dobru utakmicu - poručio je Cvitanović, pa dodao:

- Božić nije bio u krizi, ona dolazi kada ne možete taknuti loptu ili kad vam ništa ne ide od ruke. Moji su igrači bili dobri. Izmjene sam radio zbog drugačijih vlastitih zahtjeva, ozljeda i umora igrača. Ljepše ne može biti, zaslužili smo ovo. Poručio sam igračima prije utakmice da se sjete svega što su sanjali kao klinci, ti im se snovi na neki način mogu i ostvariti. Vjerujem da nakon svega i jesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Ivan Božić.

- Strašna utakmica, borili smo se do zadnje minute, na kraju nas je i nagradilo. Jako sam sretan zbog svih nas, tako i zbog tog mog pobjedničkog gola. Nisam pao poslije prve, druge, pa ni pete promašene prilike, već sam i dalje čekao svoju šansu. Ona je stigla, nagradila me za taj trud - rekao je Ivan Božić pa nastavio:

- Osjećaj nakon gola? Na neopisivo, nešto čudesno. Iskreno, još se u životu nisam tako osjećao. Ovaj gol posvećujem svojoj obitelji, svima u klubu, ali i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele utakmice.

I Borna Sosa je bio odličan. Bacao se na glavu, a preko njegove strane Juventus skoro pa i nije zaprijetio.

- Pun sam dojmova nakon ove utakmice, bila je šokantna završnica. Zaslužili smo ovu pobjedu. Bili smo toliko borbeni, bacali se na glavu, dali baš sve od sebe. U svlačionici smo se na poluvremenu dogovorili da idemo još stisnuti, osjetili smo da smo bolji od njih. I na kraju smo dobili - rekao je Borna Sosa pa dodao:

- Situacija u skupini je sada vrlo neizvjesna, bit će tu još svega i svačega. Mi ćemo u svakoj utakmici ići na pobjedu. Već smo i lani pokazali tko smo i što smo, siguran sam da ćemo to pokazati opet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...