Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kek poslije Slavena: Rujevica će već do jutra biti rasprodana

Kek poslije Slavena: Rujevica će već do jutra biti rasprodana
2

Pokazali smo da smo najbolja momčad u HNL-u, ali još nije gotovo. Ne smijemo se otpustiti, idemo ozbiljno odraditi još ta četiri dana i pobjediti, na Rujevici proslaviti naslov prvaka, rekao je igrač Rijeke Filip Bradarić

VIDEO

Golman Rijeke Andrej Prskalo bio je vrlo dobar u pobjedi nad Slaven Belupom u Koprivnici.

- Još imamo tu utakmicu protiv Cibalije, treba se maksimalno koncentrirati, ići 150 posto. Rujevica je valjda već sad rasprodana, vjerujem da će nam Armada biti 12. igrač - započeo je pa nastavio:

- Svi već traže ulaznice, ali neće ih biti za sve.

VIDEO

Izjave nakon utakmice: Rijeka je pobjedom došla na korak od naslova prvaka Više na http://bit.ly/2qSj0Gt Reporter: Renato Jukić

Posted by 24sata on Wednesday, May 17, 2017

O Dinamu ne razmišljaju:

- Nećemo sad još razmišljati o Maksimiru, treba napraviti sve da pobijedimo Cibaliju, onda možemo o Dinamu. Trener Matjaž Kek uvijek od nas traži da koncentracija bude maksimalna - govori Prskalo.

Veznjak Filip Bradarić rekao je sljedeće:

- Teško je bilo, znali smo da će biti, razmišljali smo i o tome nisu bez pobjede ovdje, kako ne... Ali skupili smo se, pokazali smo karakter koji cijele sezone krasi ovu momčad i uzeli tri boda. Pokazali smo da smo najbolja momčad u HNL-u, ali još nije gotovo. Ne smijemo se otpustiti, idemo ozbiljno odraditi još ta četiri dana i pobijediti, na Rujevici proslaviti naslov prvaka.

Trener Slaven Belupa Željko Kopić rekao je sljedeće:

- Rijeka je najbolja momčad u prvenstvu, skroz su blizu osvajanju naslova, cijele sezone igraju odlično, a tu igru su prezentirali i danas. Mi nismo uspjeli iskontrolirat utakmicu na početku i Rijeka je uspjela u onome po što je došla. Pritisak Rijeke prvo poluvrijeme bio je preintenzivan i mi nismo uspjeli zadržati posjed. Kasnije sam zbog toga radio izmjene, ali ni to nije bilo dovoljno za suprotstaviti se Riječanima na pravi način.

Matjaž Kek ovako je analizirao viđeno:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili, izuzetno pametno, pogotovo u prvom dijelu. Znate da nam je inače jako teško u Koprivnici i sad smo korak bliže cilju. Igrači kontroliraju taj psihički pritisak i ja bi im čestitao. Fali nam jedan korak, treba ostati miran fokusiran - započeo je Kek pa nastavio:

- Naš cilj je bio opterititi im bokove. Neka se provesele i neka što prije prebace koncentraciju na utakmicu s Cibalijom. Sad treba uživati, ne raditi budalaštine, sport je takav da si najbolji kad je kraj. Imamo iza sebe vojski navijača koji su uvijek s nama i mi im uvijek pokušavamo uzvratiti što bolje. Još jednom pohvale igračima, Siguran sam da će do ujutro biti Rujevica rasprodana, treba ostati miran i fokusiran i moram vladati situacijom na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve