Obavijesti

Sport

Komentari 22

Briljantni Mario Hezonja, Bojan Bogdanović zabio 12 u pobjedi

Briljantni Mario Hezonja, Bojan Bogdanović zabio 12 u pobjedi

Sjajni su bili hrvatski košarkaši noćas. Mario Hezonja je zabio dvije ključne trice za produžetke, dok je Bojan Bogdanović zabio 12 poena u pobjedi Brooklyn Netsa.

VIDEO

Sinoć su na terene NBA istrčali sva trojica hrvatskih košarkaša. I dok su Mario Hezonja i Bojan Bogdanović sa po 14 i 12 koševa pomogli u pobjedama svojih momčadi Orlando Magica i Brooklyn Netsa, Minnesota Timberwolvesi su poraženi, a Damjan Rudež nije imao nikakav učinak.

Orlando Magic je sinoć uspio, drugi put u dva dana, pobijediti Atlanta Hawkse i to nakon produžetka sa 117-110. Mario Hezonja je na terenu proveo 32:19 minuta i u tom je vremenu zabio 14 koševa te ugrabio devet skokova i upisao tri asistencije. Hezonja je u ključnim trenucima utakmice zabio odlučujuće dvije trice, koje su odvele Orlando u produžetke.

Najučinkovitiji kod Magica je bio Nikola Vucevic, koji je zabio 25 od ukupno 28 koševa u drugom poluvremenu kada je Orlando nadoknadio 20 koševa zaostatka. Elfrid Payton je dodao 20 koševa. Orlando je gubio 20 koševa u prvom poluvremenu i 18 u trećoj četvrtini. Prvi je put poveo sa 96-94 nakon trice Marija Hezonje 3:33 minute do kraja regularnog dijela utakmice. Orlando je zabio prvih šest koševa u produžetku. Kyle Korver je pogodio tricu za vodstvo Hawksa od 112-110, ali je onda Evan Fournier odgovorio tricom za Magic. Al Horford je predvodio Atlantu s 27 pogodaka, a Paul Millsap je ubacio 22 koša uz 13 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brooklyn Netsi su konačno pobijedili. Sinoć su sa 105-104 slavili protiv Denver Nuggetsa zahvaljujući trici Joea Johnsona na zvuk sirene za kraj. Bojan Bogdanović je igrao 22:57 minuta i uz 12 koševa dodao je dvije asistencije.

Thaddeus Young je ubacio 20 koševa, a  Markel Brown 19, dok je Johnson utakmicu završio sa 12 pogodaka i osam asistencija za Brooklyn. Kod Nuggetsa najbolji su bili Danilo Gallinari i Kenneth Faried koji su zabili svaki po 24 koša.

Minnesota Timberwolves su sa 102-116 izgubili od New Orleans Pelicansa, a Damjan Rudež je u 8:58 minuta ostao bez učinka. Anthony Davis i Jrue Holiday su zabili svaki po 27 koševa za šestu pobjedu Pelicansa na putu ove sezone. 
Davis je ugrabio i osam skokova, a Holiday je dodao devet asistencija. Ryan Anderson je ubacio 26 koševa za Pelicanse. 
Timberwolvese je predvodio Karl-Anthony Towns sa 19 koševa i 12 skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi