Obavijesti

Sport

Komentari 48

Brojni španjolski mediji pišu o incidentu na otoku Ugljanu...

Brojni španjolski mediji pišu o incidentu na otoku Ugljanu...
1

Većina španjolskih medija prenijela je ranije vijest španjolske agencije EFE prema kojoj su šestorica huligana polomila sve prozore na kući i vrata

VIDEO

Španjolski mediji u subotu prenose vijest s hrvatskih portala o "huliganskom napadu" na hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića premda je hrvatska policija priopćila kako nije riječ o napadu na nogometaša Barcelone, već da je jednim kamenom razbijen prozor vile na otoku Ugljanu gdje se odmarao.

"Rakitića napala grupa navijača dok je bio na odmoru", pišu sportske novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni. As, sportski dnevnik sa sjedištem u Madridu, ističe u naslovu: "Kamenjem na Rakitića". Dnevni list El Mundo napominje kako je "Rakitić pobjegao gliserom nakon napada na njegovu vilu za odmor".

Te novine prenose riječi hrvatske policije koja napominje kako nije bila riječ o napadu na Rakitića te kako je razbijen jedan prozor na kući i da je istraga u tijeku.

Većina španjolskih medija prenijela je ranije vijest španjolske agencije EFE čija se dopisnica pozvala na tekst u Večernjem listu prema kojem su šestorica huligana polomila sve prozore na kući i vrata. Taj list je izvijestio kako su huligani htjeli provaliti u kuću što su zatim prenijele i sportske novine Sport iz Barcelone.

U Španjolskoj su neki shvatili kako je Rakitić napadnut u vili gdje je ovo ljeto trebao doći na odmor najbolji nogometaš svijeta i Rakitićev suigrač u Barceloni Lionel Messi.

Messi je trebao ljetovati na Hvaru, najavljivali su u svibnju poduzetnici s Hvara, a ne na Ugljanu.

Predsjednik Općine Preko, gdje se odmarao Rakitić, upozorio je kako su hrvatskih mediji histeričnim objavljivanjem neprovjerenih informacija nanijeli štetu hrvatskom turizmu.

>>> Sve detalje o sramotnom napadu na Ivana Rakitića te reakcije čitajte u sutrašnjem broju 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana