Obavijesti

Sport

Komentari 71

Burić: Ne mogu ovo shvatiti, pa nikad nismo lošije izgledali

Burić: Ne mogu ovo shvatiti, pa nikad nismo lošije izgledali
6

Jako smo razočarani. Svi se moraju zamisliti, ovako dalje ne ide. Nismo zaslužili da nas navijači bodre, rekao je Hajdukov trener Damir Burić nakon derbija...

VIDEO

Ovo je bilo sve, samo ne dobro po nas. Kako smo krenuli, kako smo se suprotstavili protivniku, ne da ne smijemo biti zadovoljni, nego moramo biti razočarani, rekao je Hajdukov trener Damir Burić nakon 2-0 poraza od Dinama u polufinalu Kupa.

1
| Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Instagram

Ispričavam se navijačima

- Imao sam dosta mogućnosti gledati momčad na treningu i utakmicama, ali ovakvo prvo poluvrijeme meni je neshvatljivo. Nikad lošije. Ispričavam se gledateljima i navijačima koji su nas bodrili čitavu utakmicu, a nismo to zaslužili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako već ne možemo, možemo barem imati agresiju, možemo biti hrabri, agresivni... Koliko god mi tvrdili da smo mladi, moramo brzo učiti jer ovi porazi svih nas, svakog navijača Hajduka jako bole. Nadam se da ćemo već za nedjelju neke stvari korigirati i pokazati pravo lice - rekao je Burić.

Je li sram vas i igrače?

- Već sam odgovorio da smo jako razočarani. Svi se moraju zamisliti, ovako dalje ne ide. 

Je li drugo poluvrijeme bilo bolje zato što je ušao Velez i je li mogao od prve minute?

- Nije mogao, morali smo improvizirati. Nije mogao ni Velazquez, pa smo Juranovića stavili na beka, morali smo krpati i poziciju Bencuna u sredini... Ali sve su to stvari koje nisu bitne. Bitno je da smo bili daleko od igrača, da su oni imali nesmetani protok lopte, da nismo ulazili u duele..., i to me ljuti, jer znam da mogu, i nadam se da će to brzo pokazati - dodaje Burić.

Je li razlika i u kvaliteti igračkog kadra?

- Oni imaju internacionalnu kvalitetu, o tome ne treba pričati, na nama je da naši mladi igrači izrastu i postanu pravi što prije. 

Što možete promijeniti do nedjelje?

- Moramo prihvatiti kritike koje smo zaslužili, moramo dignuti glavu, uspraviti se i iz ovoga izaći tvrđi, pametniji i bolji. 

Dinamo vas je nadigrao u sredini terena, je li se tu prelomila utakmica?

- Dinamo je igrao bez napadača, kako vi to volite primijetiti. Jer Rog nije napadač, Soudani i Pjaca su bili na boku... Dinamo je svojom kvalitetom i kreativnošću koristio međuprostor koji mi nismo zatvorili. Imali su previše mjesta da igraju, da budu kreativni..., tukli su nas našim oružjem.

"Zabiti Hajduku na Poljudu, nema ljepšega..."

Dobro smo ušli u utakmicu i zagospodarili terenom od starta. Postigli smo ono po što smo došli, ali ne možemo biti zadovoljni onim što smo odigrali u drugom dijelu susreta. Ako u drugoj utakmici ponovimo pristup iz prvoga dijela, bit će dobro, ali ako odigramo kao u drugom poluvremenu, rekao je Gordon Schildenfeld.

- Što reći, odigrali smo odlično, napravili veliku prednost pred uzvrat i moramo biti zadovoljni. Pogotovo sam ja zadovoljan, što možeš više poželjeti nego gol Hajduku na Poljdu? Ne bih se složio da je baš sve gotovo, ali napravili smo veliki posao - rekao je Ante Ćorić koji je zabio drugi gol.

Jeste li zadovoljni rezultatom?

- 2-0 je dobar rezultat za nas.

Atmosfera?

- Odlična, kao i uvijek na Poljudu, svaka čast.  

Hajdukovci ne gube nadu: Ne idemo u Zagreb spuštenih gaća

Dinamo je u prvom dijelu dominirao i stiugao do prednosti, u drugom dijelu mi smo se malo pokušavali nametnuti, ali nismo bili dobri da napravimo nešto više, rekao je Lovre Kalinić koji je spasio Hajduk blamaže.

Jeste li se uplašili?

- Ne bih rekao da smo se uplašili, puno je mladih momaka, ponekad ni maksimum koji daju nije dovoljan. 

Što očekujete od uzvrata?

- Izvući pouke iz ovoga i smanjiti pogreške na najmanju moguću mjeru. Nećemo ići gore spuštenih gaća. 

- Bila je teška utakmica, dogodilo nam se to katastrofalno prov poluvrijeme, svi smo razočarani jer se nismo uspjeli nositi s njihovim pritiskom i izaći iz svoje polovice terena, ali nema predaje, ništa nije gotovo - kaže Nikola Vlašić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu