Obavijesti

Sport

Komentari 65

Burić: Ova je pobjeda za sve navijače koji su patili i trpjeli

Burić: Ova je pobjeda za sve navijače koji su patili i trpjeli
1

"Rekao sam im da često mentalitet pobjeđuje kvalitetu, a danas su imali i vrlo kvalitetnu tehničku izvedbu. Pobjedu poklanjam svim najvjernijim navijačima koji su patili i trpili bolne udarce"

VIDEO

Čestitke mojoj momčadi, način na koji su ovo interpretirali zalužuje svaku pohvalu. Dali su sve od sebe, bili su kreativni, stvarali su šanse, mogli su i ranije privesti utakmicu mirno kraju... Rekao sam im da često mentalitet pobjeđuje kvalitetu, a danas su imali i vrlo kvalitetnu tehničku izvedbu. Pobjedu poklanjam svim najvjernijim navijačima koji su patili i trpjeli bolne udarce. Hvala im na strpljenju, hvala što su bili uz nas kad nam je bilo najteže, nadam se da će ovakvih trenuntaka biti i više, rekao je Damir Burić.

Što se promijenilo od srijede do nedjelje?

-  Dosta smo razgovarali s momcima, znaju oni koje smo greške radili. Sada smo ih korigirali, ovaj put smo Dinama bolje izanalizriali, nije nam se moglo dogoditi da nas iznenade, nego smo mi iznenadili njih u sredini i zasluženo pobijedili.

Rano ste ostali bez Roguljića i Juranovića.

- Cijelu nam sezonu nedostaju igrači, moramo korigirati igru, nadoknađivati ih... Kalik je jako mlad, ali je odigrao dobro, pokazao je da ima perspektivu u Hajduku. Žao mi je Juranovića, dobio je poziv za mladu reprezentaciju, ali teško da će moći igrati zbog bolnog udarca. Samo da ne bude nešto gore...

Pauza će vam dobro doći da se "ranjeni" vrate u kadar.

- Ovo je fenomenalno da se malo priberemo. U srijedu idemo na Krk kako bismo bili skupa s našim navijačima. Bili smo i u Slavoniji, nastojimo biti svugdje, podignuti Hajduka da znaju ljudi da je Hajduk uvijek veliki klub.

 

@hnkhajduk

Videozapis objavljuje HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

- Mi smo i prvu utakmicu protiv Belupa odigrali s njim i bilo je dobro. Nakon toga nje mogao igrati, on kad igra, mi smo s njim zadovoljni. Netko ga vidi ovako, netko onako, ja ga vidim dobro. Još neke igrače vidim dobro, za razliku od vas, ali vam ja tu ne mogu pomoći.

Rastu li vam sada šanse za uzvrat polufinala Kupa?

- Mi ćemo se pripremiti za tu utakmicu, ali 2-0 je jako neugodan rezultat. Mi smo imali jako puno prilika za riještti ovu utakmicu, ali kad neće u gol, neće ni od dvije stative... Nema nam druge nego uložiti više truda, znoja, iskrvariti da bi se ta sreća vratila na našu stranu. Moguće je sve, mi ćemo pokazati svoje pravo lice jer u četiri utakmice protiv Dinama mi smo odigrali dobro sve osim jednog poluvremena u srijedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 65

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima