Obavijesti

Sport

Komentari 29

Čačić: Međimurje je prava oaza mira i ljepote, to nam treba...

Čačić: Međimurje je prava oaza mira i ljepote, to nam treba...
1

Ovo je veliko priznanje Međimurju, ali i još jedan konkretan rezultat svega što radimo posljednjih godina, rekao je međimurski župan Matija Posavec nakon dolaska reprezentacije

VIDEO

Hrvatski nogometaši u nedjelju su srdačno dočekani u najsjevernijem hrvatskom mjestu Svetom Martinu na Muri, gdje će se do petka, 27. svibnja pripremati za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

- Međimurje se pokazalo kao prava oaza mira i ljepote i upravo je to, uz one osnovne uvjete za treninge, potrebno našim nogometašima nakon napornih treninga i utakmica u svojim klubovima. Ovdje, u Svetom Martinu imamo sve na jednom mjestu - izjavio je izbornik Ante Čačić po dolasku u Sveti Martin na Muri.

Hrvatske su nogometaše došli pozdraviti župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik Zajednice sportova Međimurske županije Mato Kljajić, načelnik općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec te direktor LifeClass Termi Sveti Martin Branimir Blajić.

- Ovo je veliko priznanje Međimurju, ali i još jedan konkretan rezultat svega što radimo posljednjih godina upravo s ciljem da se pozicioniramo kao jedna od najpoželjnijih destinacija kontinentalne Hrvatske za sve oblike turizma pa tako i onog sportskog. Kako će se u konačnici uvjeriti i naši nogometaši, ovdje će imati izvrsne uvjete za rad i pripreme, a za osjećaj da su kao kod kuće već su se pobrinuli mještani Svetog Martina koji su samoinicijativno počeli uređivati svoje okućnice hrvatskim zastavama te crveno-bijelim kvadratićima - rekao je međimurski župan Matija Posavec.

U nedjelju se reprezentaciji priključio i 19-godišnji stoper austrijskog Red Bull Salzburga Duje Ćaleta-Car, a od ponedjeljka će u Svetom Martinu biti i Vedran Ćorluka pa će Ante Čačić na okupu imati gotovo kompletnu obrambenu liniju.

Nedostajat će tek kapetan Darijo Srna koji će se, baš kao i Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, "vatrenima" priključiti na drugom dijelu priprema u Rovinju, od 29. svibnja. Posljednji će u kamp stići dvojica finalista Lige prvaka, Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji će u Hrvatsku stići 2. lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna