Obavijesti

Sport

Komentari 58

Čačićeva dva popisa: Na Island sa Pašalićem i Andrijaševićem!

Čačićeva dva popisa: Na Island sa Pašalićem i Andrijaševićem!
1

DVA POPISA Izbornik Ante Čačić objavio je dva popisa. Prvi je za meč protiv Islanda u kvalifikacijama 11. lipnja, a drugi za prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu 28. svibnja. Ima i iznenađenja...

VIDEO

Hrvatski izbornik Ante Čačić objavio je danas dva popisa igrača. Onaj najvažniji, za Island u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, sadržava i neka iznenađenja poput Marija Pašalića i Ivana Santinija. Tu je i Franko Andrijašević.

Hrvatska kao prvoplasirana reprezentacija skupine (13 bodova) 11. lipnja ide na gostovanje kod drugoplasiranog Islanda (10) kojeg je u studenom u Zagrebu svladala s 2:0.

Čačić je za taj susret pozvao 23 igrača, a reprezentacija će se okupiti 5. lipnja u Zagrebu kada će ujedno krenuti na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri. Listu kandidata predvodi kapetan Luka Modrić, kojeg sa suigračem iz Reala Mateom Kovačićem 3. lipnja čeka finale Lige prvaka u Cardiffu protiv Juventusa i Marija Mandžukića.

Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje su nakon odličnih igara ove sezone zaslužili Mario Pašalić i Franko Andrijašević, kao i Ivan Santini koji će s reprezentacijom i na put u SAD gdje 27. svibnja Hrvatsku čeka ogled s Meksikom, stoji na HNS-ovoj službenoj stranici.

Hrvatska za Island 13. lipnja

Odmah potom, šest dana prije utakmice, Čačić je objavio popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Meksika, koja se igra u noći subote na nedjelju u 1.30 u Los Angelesu.

Hrvatska za Meksiko 29. svibnja

Budući da je termin van svakog protokola, Čačić je imao velikih problema sa sastavljanjem sastava.

Pomoglo mu je što se u HNL-u riješila bitka za treće mjesto, pa je pozvao igrače Hajduka i Osijeka, kao i one iz Lokomotive, Slavena Belupa i Intera, koji su također rezultatski nezainteresirani.

No, ipak je u zadnji čas otpao Andrej Kramarić, pa od igrača iz inozemstva idu Ivan Santini, Duje Čop, Lovre Kalinić i Tin Jedvaj.

Mogućih 11 za Meksiko:

Kalinić; Jedvaj, Nižić, Filipović, Barišić; Škorić, Majer, Vlašić, Tudor; Santini, Čop

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja