Obavijesti

Sport

Komentari 127

Celtic penalom u 92. minuti 'oteo' Dinamu ulogu nositelja

Celtic penalom u 92. minuti 'oteo' Dinamu ulogu nositelja
2

Nogometaši Celtica pobijedili su kazahstanskog predstavnika Astanu 2-1 i prošli dalje ukupnim rezultatom 3-2. Moussa Dembele zabio je penal u 92. minuti susreta

VIDEO

Dinamo ipak neće biti nositelj u 4. pretkolu Lige prvaka. Nakon što je Olympiakos iznenađujuće ispao od Hapoela izgubivši 1-0, Dinamu je bio potreban još samo jedan kiks nositelja da bi preuzeo ulogu nositelja u 4. pretkolu.

Škotski velikan Celtic je od 62. minute imao rezultat 1-1 koji ga je vodio u produžetke, ali je penal u 92. minuti realizirao bivši igrač Tottenhama Moussa Dembele i svojoj novoj momčadi donio veliko slavlje. Dinamo će tako u 4. pretkolu mogući suparnici biti Viktoria Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL i Legia, koja je odigrala 0-0 u Varšavi i s 1-0 iz prvog susreta prošla dalje.

Salzburg je slavio protiv Partizanija 2-0 dok su jučer prolaz dalje potvrdili Viktoria Plzen i APOEL. Tako su u tom dijelu ždrijeba, gdje su prvaci svojih zemalja, nositelji: Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL i Legia, dok su nenositelji Dinamo, Ludogorec, Kopenhagen, Hapoel i Dundalk.

Još jedno iznenađenje dogodilo se večeras a dolazi iz Švicarske gdje su Young Boysi nadoknadili 2-0 iz prvog susreta protiv Šahtara Darija Srne i Eduarda i prošli dalje nakon penala. Eduardo je igrao od prve minute, kao i Srna, koji je zabio penal za ukrajinskog prvaka. Tragičari su bili Fred i Rakitsky koji su promašili penale.

Ajax je pobijedio PAOK u gostima 2-1, dva gola je zabio Klassen, i ukupnim rezultatom 3-2 prošao u 4. pretkolo. Iznenađenje večeri je i ispadanje Anderlechta, koji je kod kuće izgubio od Rostova 2-0 i s ukupnih 4-2 ispao.

Monaco je bio uvjerljiv protiv turskog Fenerbahčea i s Danijelom Subašićem na golu pobijedio je turskog predstavnika 3-1. Subašić je bio na zadatku i imao je nekoliko sjajnih obrana večeras.

Ždrijeb 4. pretkola Lige prvaka održat će se ovog petka u Nyonu u 12 sati. 

Rezultati uzvratnih utakmica 4. pretkola Lige prvaka:

  • FC KOPENHAGEN (DAN) - Astra Giurgiu (Rum)      3-0 (prva utakmica 1-1)
  • STEAUA (RUM) - Sparta Prag (Češ)               2-0 (1-1)
  • HAPOEL BE'ER SCHEVA (IZR) - Olympiakos (Grč)   1-0 (0-0)
  • SALZBURG (Aut) - Partizan Tirana (Alb)         2-0 (1-0)
  • PAOK (Grč) - AJAX (NIZ)                        1-2 (1-1)
  • LEGIA VARŠAVA (POLJ) - Trenčin (Slk)           0-0 (1-0)
  • CELTIC (ŠKO) - Astana (Kaz)                    2-1 (1-1)
  • Anderlecht (Bel)- ROSTOV (RUS)                 0-2 (2-2)
  • MONACO (Fra) - Fenerbahče (Tur)                3-1 (1-2)  
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 127

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje