Obavijesti

Sport

Komentari 17

Cico: Antolić ovo nije zaslužio, zvižduke ne mogu razumjeti

Cico: Antolić ovo nije zaslužio, zvižduke ne mogu razumjeti
1

Marko Rog i prošle sezone bio je sjajan, ali sad odlučuje utakmice, rekao je Zlatko Kranjčar koji je kritizirao zvižduke publike kapetanu Domagoju Antoliću

VIDEO

Jutro je, kažu, pametnije od večeri. Zna se dogoditi da se trenerima preko noći razmišljanje ipak malo promijeni, ali to kod Zlatka Kranjčara nije slučaj. I dalje Cico zrači velikim optimizmom.

- Ovo je mobilan rezultat. Oni su iskoristili naših 10-15 minuta slabosti početkom drugog poluvremena, ali mislim da smo mi ostali dio utakmice bili puno bolji. I zbog toga imamo pravo vjerovati u prolazak u Ligu prvaka – rekao nam je Cico i zatim pohvalio svoju momčad.

- Nekad je Dinamo nakon prvoga primljenoga gola znao primiti i drugi, pa i treći. Sad smo se uspjeli vratiti i to je velika stvar – kaže Cico.

Može biti zadovoljan s igrom velike većine svojih igrača. Podbacio je kapetan Domagoj Antolić. Imao je puno pogrešno dodanih lopti, baš se vidjelo da nije pravi. Muči se Antola od samog početka sezone, daleko je od prave forme, ali nije lijepo kad kapetanu na izlasku zviždi velika većina stadiona.

- Pa kapetan je samo imao slab dan. Ne mogu razumjeti to 'fućkanje' s tribina. Publika mora biti puno tolerantnija. Antolić nije zaslužio zvižduke – stao je u obranu kapetana jutro poslije Cico.

Zviždalo se Antoliću, a klicalo se Marku Rog. Još je jednom veznjak s brojem 30 oduševio. Šteta što su mu ove posljednje partije u plavom dresu. Ako ovako nastavi, uskoro bi mogao osvanuti i u prvih 11 reprezentacije. S tim se slaže i Kranjčar.

- Marko je igrač koji ima strašnu moć. Sad je postao igrač koji ima moć odlučivanja utakmice. I prošle je sezone igrao dobro, ali sad je očito još jedan rang iznad toga – hvali Roga Zlatko Kranjčar, koji se još jednom htio vratiti na Austrijance.

- O tome da su nezgodni za Dinamo ćemo moći pričati nakon uzvrata. Mi nismo izgubili utakmicu, a to dosad u Maksimiru nije bio slučaj protiv Red Bulla i Austrije. Pa i kad se ovdje izgubilo 2-0 od Austrije, Dinamo je u Beču došao do rezultata koji ga vodi dalje. Na kraju je nesretno primio drugi gol. Kako onda nakon ovih 1-1 ne vjerovati u prolazak dalje. Mi tamo možemo zabiti i proći – poručio je Cico.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima