Obavijesti

Sport

Komentari 75

Cico Kranjčar: Kalinić i Vlašić? Ma to nije potrebno Dinamu...

Cico Kranjčar: Kalinić i Vlašić? Ma to nije potrebno Dinamu...
1

Logično da je utakmica u Puli opasna. Nadam se da će moj govor na treningu o posljednjoj utakmici te o utakmici s Istrom igrači prihvatiti. Ovo je najopasnija utakmica ove sezone, rekao je Cico Kranjčar

VIDEO

Pročitao sam u medijima o dovođenju igrača Hajduka, nemam informaciju iz kluba. Mislim da to nije potrebno klubu, rekao je trener Dinama Cico Kranjčar na konferenciji za novinare dan uoči gostovanja "modrih" kod Istre 1961 u sedmom kolu HNL-a.

Zdravko Mamić ponudio je "bilima" deset milijuna eura za Lovru Kalinića i Nikolu Vlašića, donose u subotnjem broju tiskanog izdanja 24sata. No Cico nije upoznat s detaljima možebitnog posla. Što ne znači da se on neće dogoditi...

Nastavno na priču o transferima, koja je u Maksimiru aktualizirana nakon ulaska u Ligu prvaka, Kranjčar je rekao kako napadač Astane Patrick Twumasi neće doći jer su uvjeti neprihvatljivi, a traži polivalentnog stopera/zadnjeg veznog te golmana. Potvrdio je dolazak Ivana Fiolića iz Lokomotive neposredno nakon obveza u hrvatskoj U-21 reprezentaciji sljedeći tjedan.

Nakon emotivnog pražnjenja protiv Red Bull Salzburga, "modri" se okreću prvenstvu i gostovanju kod Istre 1961 u Puli. A Cico upozorava...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Gledajući našu uspješnost u Ligi prvaka, logično da je utakmica u Puli opasna. Nadam se da će moj govor na treningu o posljednjoj utakmici te o utakmici s Istrom igrači prihvatiti i da će odreagirati na pravi način. Ovo je najopasnija utakmica ove sezone jer smo ispunili jedan cilj, ušli smo u Ligu prvaka, i vraćamo se sad u našu stvarnost i u prvenstvo. Određena grupa igrača vjerojatno misli da je prvenstvo lagano, ali upozorio sam ih da moraju odgovoriti kao što su igrali drugo poluvrijeme i produžetke u Salzburgu.

Na Aldo Drosini neće nastupiti Gordon Schildenfeld, Filip Benković te Marko Lešković, koji su ozlijeđeni. No Cico neće eksperimentirati, rekao je kako će "pokušati igrati s 11 igrača koji su iznijeli teret u Austriji".

Osvrnuo se Cico i na predstojeće gostovanje reprezentacije Turske na praznom Maksimiru pa iznio zanimljiv prijedlog za organizatora utakmice.

- Šteta što nema publike protiv Turske. Vjerujem da će taj teret igrači iznijeti i da će napraviti dobar rezultat i bez navijača. Moja je ideja ono što rade vani, postavlja se ekran pokraj stadiona pa kad se taj huk navijača čuje na stadionu barem se tako može približiti navijače igračima. To je stvar organizacije utakmice i moja ideja.

Govoreći o izgradnji novog stadiona, Kranjčar je apelirao na gradske čelnike da povedu brigu o njegovoj infrastrukturi. Radije bi da stadion ostane u Maksimiru "jer tu mu je mjesto".

- Nema publike jer nemaju komociju. Kad bi publika bila prisutna, sigurno bismo podignuli kvalitetu. Igrao sam u Austriji, stadioni su bili adekvatni tom vremenu i dobri, ali kako je kvaliteta rasla i kako je ekonomska situacija bila bolja oni su popravili infrastrukturu - rekao je Zlatko Kranjčar.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi