Obavijesti

Sport

Komentari 32

Cijene Hrvate: Opet će Talijani kupiti sve što valja u HNL-u...

Cijene Hrvate: Opet će Talijani kupiti sve što valja u HNL-u...
1

PLAĆAJU MILIJUNE Bologna za Filipa Bradarića Rijeci daje 4,5 milijuna eura. Torino želi kupiti Nikolu Vlašića za pet milijuna eura, a Sampdoria u paketu želi dovesti Antu Ćorića i Bornu Sosu

VIDEO

Hrvati su godinama omiljene kupovine talijanskih klubova. Očito je da će i ovog ljeta biti tako. Ponovno su naši igrači zapeli za oko klubovima s Apenina.

Na Čizmu bi se ovog ljeta mogli preseliti igrači iz tri naša najveća kluba. Najnovija “meta” talijanskih klubova je Filip Bradarić. Njega želi Bologna, koja je spremna platiti 4,5 milijuna eura odštete.

Bradarić je u Rijeci imao sjajnu sezonu, jedan je od najboljih igrača novog hrvatskog prvaka i već bi u lipnju mogao promijeniti klub. Talijanski klubovi su bili u velikoj novčanoj krizi, ali stvari su se očito jako promijenile.

- U Italiji je velikog traga na klubove ostavila ekonomska kriza, sad je situacija ipak bolja, pa klubovi mogu više i trošiti - rekao nam je Marko Naletilić, naš najugledniji menadžer i odličan poznavatelj prilika na Apeninima.

- Talijanski klubovi dobivaju i puno veći novac od TV prava nego prije - istaknuo je Naletilić.

Bradarić je na putu prema Bologni, a put Genove, odnosno Sampdorije, mogla bi čak dva igrača Dinama. Bivši talijanski prvak i finalist Kupa prvaka želi dovesti Antu Ćorića i Bornu Sosu. Navodno bi Sampdoria za ova dva igrača mogla platiti više od 15 milijuna eura, ali pitanje je ima li ovaj klub toliko novca. Mogli bi kupiti spomenuti dvojac, ali ipak za puno manji iznos.

Pitanje je, naravno, za koliko je novca klub iz Maksimira spreman pustiti ovu dvojicu igrača. A Torino želi hajdukovca Nikolu Vlašića. Spreman je platiti pet milijuna eura.

- Torino je na velikim transferima zaradio puno novca. I Andreju Belottija će prodati za velik novac, pa će moći nešto i potrošiti - kaže Naletilić.

Inter i Milan imaju kineske vlasnike, ali čini se kako su “crno-plavi” ipak u nešto boljoj poziciji. Naime, novi vlasnici spremni su potrošiti puno više od Milanovih. Na Apeninima se šuška da će vlasnici Milana napraviti ono što je Erick Thohir napravio s Interom - došao samo da bi bi preprodao klub za koju godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom