Obavijesti

Sport

Komentari 201

Ćiro oštro po Čačiću: 'Nije riječ o sreći, nego o nesposobnosti!'

Ćiro oštro po Čačiću: 'Nije riječ o sreći, nego o nesposobnosti!'
1

Pa, da je o sreći riječ koliko je Čačić ima već bi odavno bio svjetski prvak. Ne, nije riječ o sreći nego o nesposobnosti i neznanju, rekao je Miroslav Ćiro Blažević

VIDEO

Stari lisac Miroslav Ćiro Blažević jedan je od najzanimljivih sugovornika u Hrvatskoj, koja god tema bila na repertoaru. Ako se u priču uključi nogomet, stvar postaje itekako interesantna. Poglavito ukoliko krene analizirati rad aktualnih izbornika Hrvatske, što mnoga poznata nogometna lica izbjegavaju.

- Naravno da ostaje žal jer smo imali tri prečke u prvom dijelu. U drugom smo imali nekoliko šansi, a gol smo primili nakon nepostojećeg prekršaja. To je nogomet. Moramo se okrenuti drugim utakmicama. Skupina je zahtjevna, ima još dosta utakmica do kraja - rekao je poslije remija izbornik Čačić.

Ćiro je za vrijeme Eura u Francuskoj pokušavao savjetovati Antu Čačića, a nakon remija protiv Turske u Maksimiru (1-1) posve se razljutilo:

- Dogodilo se ono čega sam se i pribojavao. Nije naša reprezentacija pobijedila Tursku (1-1) iako je u tom dvoboju bila apsolutni favorit. Time nije pokazala autoritet protiv suparnika kojeg je prije nepuna dva mjeseca nadigrala i rastavila na mehaničke dijelove. I dalje odgovorno tvrdim, imamo sjajnu momčad koja je loša vođena. I bez krzmanja zaključujem: Čačiću, pa ti si opet pogriješio! - rekao je Ćiro putem svoje web stranice.

Potom je kritizirao taktičku postavku:

- Favorit si, znaš da si bolji, imaš takvu sjajnu generaciju i dolazi ti Turska, momčad koja je pomlađena i neuigrana. Pa, logika ti nalaže da igraš s dva napadača, a ne s neraspoloženim Mandžukićem koji sam kao duh čeka loptu koja ne dolazi. To me strašno rasrdilo, pa većina modernih, najjačih momčadi igra s napadačima u paru, s dvije “špice”, jedna može biti malo povučena, ali ove finte s tri vezna igrača iza jedinog napadača – očito ne prolazi.

A zatim je još malo 'dao gasa':

- Istina, imala je Hrvatska šanse, pa će netko reći da Čačić nije imao sreće. Pa, da je o sreći riječ koliko je Čačić ima već bi odavno bio svjetski prvak. Ne, nije riječ o sreći nego o nesposobnosti i neznanju. Išao bih i žešće, pa mi smo se kompromitirali. Taj čovjek ne zaslužuje reprezentaciju i sada je to i više nego očito. S ovakvim igračima da ne možeš dati gol iz igre, meni je to nezamislivo. Još uvijek vjerujem da će se danas-sutra pronaći snaga i želja da se reprezentacije domogne netko tko zna posao. Za mjesec dana igramo prvu utakmicu u gostima, u Skadru protiv Kosova. S ovakvom formacijom i ovim načinom vođenja momčadi nećemo dobro proći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 201

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu