Obavijesti

Sport

Komentari 82

Conte je novi trener Chelseaja: Drago mi je da je ovo gotovo...

Conte je novi trener Chelseaja: Drago mi je da je ovo gotovo...
3

Sad se mogu posvetiti talijanskoj reprezentaciji, a onda stižem u London. Jedva čekam početi raditi u Premiershipu, rekao je Antonio Conte

VIDEO

Uzbuđen sam što ću raditi u  Chelseaju i ponosan što su mene izabrali. Jedva čekam upoznati sve u klubu i početi raditi u Premiershipu, rekao je Antonio Conte.

Ono o čemu smo pisali, dobilo je službenu potvrdu. Talijanski izbornik potpisao je trogodišnji ugovor s Chelseajem i stiže nakon Europskog prvenstva u Francuskoj.

- Drago mi je da je sve objavljeno. Sad se na miru mogu koncentrirati na Euro, a o Chelseaju ću razmišljati nakon Eura. Engleski nogomet je poznat u svijetu, navijači su strastveni, a moje ambicije su biti bolji od prethodnika - dodao je Conte, koji je od 2011. godine vodio Juventus te je "poharao" Seriju A.

Conte je iz Juventusa otišao 2014. godine te je preuzeo Italiju.

- Drago nam je da smo doveli jednog od najboljih menadžera u svijetu i to prije završetka sezone - objavila je direktorica kluba Marina Granovskaja.

Jedva su čekali da se makne iz Juventusa

Dominacija. Tako bi se mogla nazvati Conteova era u Juventusu od 2011. do 2014. Juve je osvojio tri uzastopna naslova, a klub je slavio u 83 od 114 prvenstvenih utakmica. Izgubio je tek sedam susreta.

Od veljače 2013. do ožujka 2014. godine Juve je postavio rekord zabivši u svakoj od 43 uzastopne utakmice.

Peti Talijan na čelu kluba

Conte će biti peti talijanski menadžer u povijesti Chelseaja. Stiže kao zamjena Guusu Hiddinku koji je uskočio samo privremeno nakon što je klub potjerao Mourinha.

Prije Contea Talijani koji su vodili Chelsea bili su Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti i Roberto Di Matteo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 82

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana