Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ćorić i Guilherme odlični, ali je 'show' ponovno ukrao Hodžić

Ćorić i Guilherme odlični, ali je 'show' ponovno ukrao Hodžić
2

Dinamo se poigrao sa Splitom. "Modri" su goste pobijedili 6-0. Najbolji je na terenu bio Armin Hodžić. Zabio je Hodžić četiri gola. Na debiju se jako dopao i Brazilac Marcos Guilherme

VIDEO

Ivajlo Petev barem je malo odahnuo nakon lagane i uvjerljive pobjede u prvoj utakmici polufinala Kupa. Nije to bilo mučenje kao protiv Slaven Belupa i Cibalije. Bilo je tu mnoštvo dobrih akcija, lijepih poteza.

Na kraju je Split doma otišao sa šest komada. El Soudani je dobio odmor, a na desnom je krilu debitirao Marcos Guilherme. Brazilac bi mogao i trebao biti veliko pojačanje u nastavku borbe za naslov prvaka.

Asistirao je za dva gola Arminu Hodžiću, zamalo je i sjajno zabio. Zaustavila ga je prečka. Trebat će mu vremena da se još uigra, ali dopao se u debiju. Bio je dobar i drugi Brazilac. Povratnik u "plavi" dres - Sammir. Filho ima koji kilogram viška. No i takav je u nekoliko akcija doslovno izludio Splitovu obranu. Nećemo pretjerivati i napisati da je podsjetio na svoje najbolje dane u Maksimiru, ali je odigrao jako dobro. Izmamio je i pljesak maksimirskih tribina.

Igrač utakmice bio je Armin Hodžić. Nastavio je svoju sjajnu seriju. Gol Belupu, dva Cibaliji i četiri Splitu. Hodžić vuče Dinamo u prvim utakmicama proljetnog dijela sezone. Četiri je gola zabio u razmaku od 37. do 81. minute.

Stigao je i sam izboriti penal iz kojega je zabio četvrti gol.

KAKO SU IGRALI:

Danijel Zagorac 6 - Bivši golman Splita debitirao je za Dinamo. Nije imao previše posla. Ono što je imao, odradio je dobro.

Petar Stojanović 6 - Očekivano, puno je više bio na gostujućoj polovici. Solidan, bez pogreške.

Marko Lešković 6 - Šteta za Dinamo što je bio ozlijeđen u prvome dijelu sezone. Pokazao zašto je posljednjih sezona bio jedan od najboljih braniča lige. Ako bude zdrav, veliko pojačanje za "modre".

Gordon Schildenfeld 6 - Za Schifa je ovo bila rutinska utakmica. Odradio je na desetke takvih u karijeri. Dobar i siguran

Josip Pivarić 6 - Piva je kao i cijela obrana bio na dobroj razini. Nekoliko puta i opasno centrirao.

Paulo Machado 6 - Odradio je prvih 45 minuta. Solidna izvedba portugalskog veznjaka

Domagoj Antolić 6,5 - Antola je i u Vinkovcima bio jedan od najboljih igrača Dinama. Dobar je bio i jučer. Imao je problema s formom u prvome dijelu sezone, ali kapetan igra sve bolje.

Marcos Guilherme 7 - Brazilac je u debiju asistirao za dva Hodžićeva gol, a pogodio je i prečku prije Arminova gola za 3-0. Odlična partija za Brazilca. Nedostajao mu je samo gol. Na terenu bio do 72. minute.

Sammir 7 - Počeo je akciju za prvi gol. Nekim je potezima oduševio publiku u Maksimiru. Igrao je do 62. minute, kad je izlazio, dobio je veliki pljesak.

Ante Ćorić 8 - Njegov gol probio je bunker Splita. Ostaje pitanje je li bio u ofsajdu ili nije. Drugi gol nije dvojben. Bio je to pravi Ante. Onakav kakav Dinamu treba u borbi za naslov prvaka.

Armin Hodžić 9 - Ponovno je Hodžić igrač utakmice. Bio je Dinamov čovjek odluke treći put zaredom. Već je zabio sedam golova ovoga proljeća. Jučer je krenuo s tri promašaja, ali je onda zabio četiri gola. Kakav dan za Hodžića.

Domagoj Pavičić, Amer Gojak i Ivan Fiolić zaigrali su u drugom poluvremenu. Fiolić je jednom odlično pucao, Gojak se nije posebno istaknuo, a Pavičić je asistirao za peti gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom