Obavijesti

Sport

Komentari 163

Ronaldo poručio Perezu: Bilo bi mudro da mi produljite ugovor

Ronaldo poručio Perezu: Bilo bi mudro da mi produljite ugovor
4

Kakva mirovina? Pa igrat ću dok ne navršim 41. Ne vidim bolji klub od Reala. Osvojit ćemo Ligu prvaka što će biti točka na i sjajne sezone, rekao je CR7

VIDEO

PSG i City mogu zaboraviti na mene, Real je najbolji klub, ovdje želim ostati, rekao je Cristiano Ronaldo u intervjuu za Jugones, prenose španjolski mediji.

CR7 ima ugovor s Realom do 2018. godine, ali ovom izjavom jasno je dao do znanja da ne želi otići iz Madrida. Portugalac se sprema za finale Lige prvaka protiv Atletica. Dok njegovi suigrači koriste slobodne dane za brčkanje po bazenu, on trenira.

Kakva mirovina? Idem u penziju kad navršim 41

- Za Real bi bilo pametno da produlje taj ugovor. Bilo je dobrih i loših trenutaka u Madridu, to je život. Ponekad nisam bio sretan, ali sad jesam. Želim ostati jer ne vidim klub koji je bolji od Reala - dodaje Ronaldo, koji kaže da ni ne razmišlja o mirovini.

- Kakva mirovina? Umirovit ću se kad navršim 41 godinu - dodao je Portugalac, koji tvrdi kako će biti 100 posto spreman za finale Lige prvaka s Atleticom.

- Bit ću spreman. Ljudi mi kažu da se malo smirim, da mi više nije 20, ali kad volim igrati. Morat ću malo pripaziti na to i "prikočiti" svake dvije ili tri utakmice - kaže CR7.

Bila bi katastrofa da Atletico osvoji LP

Real Madrid i Atletico igraju finale Lige prvaka u Milanu.

To je repriza finala iz 2014. godine. Atletico je tada imao trofej u rukama, ali Real se izvukao u sudačkoj nadonkadi pa sve riješio u produžecima.

- Bila bi katastrofa da ne osvojimo Ligu prvaka. Ali osvojit ćemo je. Bit će to točka na i sjajne sezone. Ako izgubimo, sezona će biti katastrofalna - dodao je Ronaldo.

Novi ugovor nakon finala Lige prvaka

Španjolski radio Cadena SER piše kako će Ronaldo produljiti ugovor s Realom nakon finala Lige prvaka. Florentino Perez već je pripremio novi ugovor kojim bi Ronaldo u Madridu zadržao do 2021. godine. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani