Obavijesti

Sport

Komentari 2

Cro Cop studentima: Mama mi je dala zadnju marku za studij

Cro Cop studentima: Mama mi je dala zadnju marku za studij
1

Ženi moraš nešto pružiti. Od čega ćete u protivnom živjeti? Od zraka i ljubavi? Ljubav se otopi. To mi stariji vrlo dobro znamo. Za ženu moraš gristi, samo je jedna od stvari koje je Mirko rekao na EFZG-u

VIDEO

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu imali su jučer čast poslušati 'zrno mudrosti' Mirka Filipovića u sklopu predavanja koje je održao na zagrebačkom fakultetu. 

Skupilo se stotinjak studenata i studentica koji su s nestrpljenjem čekali predavanje, ipak nešto drugačije, od onih na koje su navikli. Ušao je Cro Cop u dvoranu uz dim i pjesmu 'Wild Boys'.

Oduševio je Mirko svojom iskrenošću, sentimentalnošću, odnosno svime onime što je nevidljivo u ringu. Legendarni K-1 i MMA borac pričao je studentima o svojim počecima, smislu života, braku i obitelji, ali i nekim životnim anegdotama. 

- Majka mi je bila i otac i majka. Sjećam se kad smo stajali pred vlakom prije mog odlaska na policijsku akademiju u Zagrebu. Ispraćala me i u jednom trenu izvadila iz džepa posljednjih 400 maraka. Nisam ih htio uzeti, ali na kraju sam ipak uzeo 200. U jednom trenutku se raspala i zaplakala. Plače ona, plačem ja. Ipak sam joj rekao da će sve biti okej - ispričao je Mirko o tome kako je sve krenulo.  

Ima nešto i iza tih silnih nokauta 

Ljudima je poznata samo njegova 'divlja' strana. I sam je svjestan toga. Upravo zato je i iskoristio ovu priliku da studentima prikaže sebe u drugačijem svjetlu.

- Iskrena sam osoba, smatram se dobrim prijateljem koji je uvijek spreman pomoći. Zauzvrat, ne želim ništa - nastavio je i dodao: 

- Ljudska vrsta je tvrdoglava. Ljudi ili ne mogu ili ne žele shvatiti da ćemo s ovog svijeta otići samo u cipelama i odijelu u kojem će nas sahraniti - rekao je te natjerao studente da se zamisle. 

Obitelj mu je broj jedan 

U životu najviše cijeni obitelj. Ističe kako mu je najbitnije da se zbliži s obitelji i djecom na vrijeme, dok ne bude kasno. 

- Život me naučio da gledam svoja posla. Nikad nisam gurao nos gdje mu nije mjesto. Samo sam želio da meni i mojoj obitelji ništa ne fali - objasnio je.

Malo tko bi pomislio da je pravi romantik.

- Ženi moraš nešto pružiti. Od čega ćete u protivnom živjeti? Od zraka i ljubavi? Ljubav se otopi. To mi stariji vrlo dobro znamo. Za ženu moraš gristi. Kad sam se oženio kupio sam jedan stan, zatim drugi, imao sam auto i nešto ušteđevine. Moj stav je da se ženi mora pružiti više - samo je jedan od Mirkovih zaključaka koje su mladi ljudi, inače ne baš pažljivi slušatelji, bar kad se radi o analizama, financijama ili marketingu, s interesom upijali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi