Obavijesti

Sport

Komentari 32

Čudesan povratak Zagreba za veliku pobjedu protiv Vardara!

Čudesan povratak Zagreba za veliku pobjedu protiv Vardara!
13

Rukometaši Zagreba pobijedili su makedonski Vardar 28-27! Bila je to prava drama u kojoj su zagrebaši slavili iako su gubili pet razlike, a Vardar je promašio dva napada u zadnju minutu

VIDEO

Rukometaši Zagreba pobijedili su makedonski Vardar 28-27 u Ligi prvaka!

Bila je to prava drama u zagrebačkoj Areni u kojoj su zagrebaši slavili iako su gubili pet razlike, a Vardar je promašio dva napada u zadnju minutu.

Silvio Ivandija debitirao je na klupi velikom pobjedom.

- Trener nije imao puno vremena, ali dobro nas je pripremio i pobijedili smo. Krenuli smo lošije u sezonu, s četiri poraza u Ligi prvaka. Nadam se da se vraćamo na stare staze - rekao je Stipe Mandalinić nakon utakmice.

Vori mi s 39 temperaturom dođe na utakmicu

Nije Ivandija imao idealnog protivnika na startu. Vardar je ove sezone doveo Čupića i Canellasa, imaju još i Igora Karačića i Ivana Cindrića. No Zagreb se sjajno vratio i na krilima Ivana Stevanovića srušio je Makedonce.

- Prezadovoljan sam. Prvi dio smo bili u grču, ali odlično smo igrali u nastavku. Izgubili smo priključak za Vardarom sve na našim greškama, ali čim smo uhvatili ritam u nastavku bilo je puno bolje. Moram posebno istaknuti Igora Vorija. Kad netko dođe s 39 temperaturom na utakmicu, mogu mu samo reći hvala. Neki nisu vjerovali da možemo dobiti, ja sam vjerovao - rekao je trener Silvio Ivandija.

- Rekao sam dečkima u poluvremenu: Sad je vrijeme da izbacite sav bijes. Igrači su osjetili da je iz njih to izašlo i odgovorili su u nastavku na pravi način. Znali smo s kim igramo, ali vjerovao sam u svoje igrače - dodao je Ivandija.

Ivan Stevanović je imao 17 obrana.

- Kao što je trener rekao, previše smo griješili u prvom dijelu. Nisu oni bili toliko bolji. Pritisnuli smo u nastavku, zaigrali bolje, a imali smo i malo sreće. Žao nam je zbog onih poraza, očito smo bili u grču. Idemo sad na bolje - rekao je Stevanović.

- Publika nas je bodrila do kraja. Arena je bila puna. Dali smo sve od sebe, vidjelo se da smo ostavili srce na parketu. Vardar je pao, nakon četiri loše utakmice. Ne znam je li to bila kriza, ali sad smo to riješili. Nismo mogli puno raditi s novim trenerom, imali smo praktički dva treninga. Možda je to sve utjecalo pozitivno i na kraju se isplatilo - rekao je Lovro Jotić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom