Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dajemo 100 eura za svaki gol koji Srbija zabije na EP-u '16.

Dajemo 100 eura za svaki gol koji Srbija zabije na EP-u '16.
1

Vlasnik beogradskog kafića za svaki gol koji primimo na Euru daje gostima pet posto popusta. Mi dajemo 100, ma može i 1000 eura za svaki gol Srbije na Euru 2016.

VIDEO

Ako netko vjeruje u čvrstinu Čačićeve obrane, u stoperski par Ćorluka i Vida, te Danijela Subašića, onda je to vlasnik beogradskog kafića Rolling Barrel Pub. Jer za svaki gol koji primimo on će gostima dati pet posto popusta.

Eto, tako se zabavljaju “komšije” uoči Europskog prvenstva u Francuskoj. E, sad ili je gazda vrlo bogat, pa ga “žulja” novac ili smatra da je “navukao papke” te će potiho navijati upravo za Hrvatsku. Jer, kako objasniti kalkulatoru da će za, primjerice, sljedeći gol koji primi Hrvatska, gostiona, točnije on, biti lakši za tristotinjak eura?!

Srbija, kao što znate, nije na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Izbacila ih je, između ostalih, Albanija. Nisu bili niti na prethodnom Euru, 2012. u Poljskoj i Ukrajini, a, nisu bili ni na onom 2008. u Austriji i Švicarskoj. Pomislit ćete da je to ipak predugo, čak i za Srbiju, pa da su 2004. u Portugalu sigurno participirali.

E, pa nisu. Posljednji Euro igrali su 2000., iste godine kad je vraćeno ime Dinamo.

Ali, kad se tako dobro šale, onda se možemo i mi malo našaliti s “komšijama”.

Evo, svečano obećavamo da ćemo darovati 100, ma može i 1000 eura gazdi kafića Rolling Barrel Pub i svim njegovim gostima za svaki gol koji na Euru zabije - Srbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna