Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dallas i Arizona sve iznenadili, čekamo sudar Brady-Manning

Dallas i Arizona sve iznenadili, čekamo sudar Brady-Manning
4

Prva polovica regularnog dijela NFL sezone je iza nas. Dallas Cowboysi i Arizona Cardinalsi dvije su momčadi koje su pozitivno iznenadile u prvih osam kola sezone

VIDEO

Pola regularnog dijela sezone je gotovo. Vrijeme je za osvrt prvog dijela NFL-a. Dvije su momčadi pozitivno iznenadile u prvom dijelu sezone. Dallas Cowboysi su na omjeru 6-2, a Arizona na 6-1. Arizona Cardinalsi vode u dviziji NFC West i to ispred San Francisca i aktualnog prvaka Seattlea. Baš je Seattle iznenadio s nekim lošim izdanjima ove sezone. Na omjeru je 4-3, a da nije bilo 'touchdowna' u posljednjoj minuti protiv Caroline bio bi na negativnom omjeru.

Super Bowl se ove sezone igra baš u Phoenixu, na stadionu Cardinalsa i navijači Arizone sanjaju tu utakmicu. Realno, tamo će teško doći, ali bit će jako opasni u Nacionaloj konferenciji.

Dallas je nakon godina i godina razočaranja, napokon u pravom izdanju. Baš će ove nedjelje od 19 sati veliki derbi u Teksasu igrati Dallas i Arizona. Moćni napad Cowboysa protiv sjajne obrane Cardinalsa. Od momčadi iz Nacionalne konferencije svakako treba izdvojiti i Philadelphiju koja je na omjeru 5-2. Odlični su i Detroit Lionsi s omjerom 6-2, a Green Bay je na 5-3. New Orleans je zasad na 3-4, ali vjerojatno će se dignuti u nastavku sezone.

U Američkoj konferenciji potpuno očekivano dominiraju najveći favoriti. Denver Broncosi su na omjeru 6-1, a New England Patriotsi na 6-2. 

Nedjelja, 22 sata i 25 minuta. Tad počinje veliki obračun Toma Bradyja i Peytona Manninga. Prošle su sezone bili na omjeru 1-1. Peyton je doma dobio u doigravanju, a Brady je kod kuće slavio u regularnom dijelu sezone. Patriotsi su u toj utakmici gubili 0-24, ali su na kraju sve preokrenuli. Bit će ovo veliki NFL spektal. Manning dominira od početka sezone, ali i Brady se polako diže. New England je bio  na omjeru 2-2, ali je sad u velikoj seriji. Dominira par Brady - Gronkowski. Morala bi ovo biti utakmica u kojoj će napadi dominirati. 

Indianapolis je na omjeru 5-3, na 5-3 je i Buffalo, kao i San Diego koji ima isti omjer. Pittsburgh i Baltimore su u diviziji AFC North na omjeru 5-3. U toj diviziji vodi Cinnicati.

Prognoza 9. kola: Bengalsi zicer protiv Jacksonvillea

Za kraj idemo dati i prognozu devetog kola. NY Jetsi gostuju kod Kansasa. Jetsi imaju sedam poraza zaredom, očajni su i kod Chiefsa nemaju što tražiti. New England i Denver bi trebali ići "preko poena". Cincinnati Bengalsi su zicer protiv Jacksonvillea. Tu bi morao proći i hendikep.

San Francisco doma ne bi smio imati problema protiv St. Louisa. Prvak Seattle dočekuje Oakland koji je na omjeru 0-7. Raidersi su i ove sezone očajni.

Bit će sjajna utakmica između Pittsburgha i Baltimorea. Domaćinu ćemo dati malu prednost. Steelersi ipak imaju dvije pobjede zaredom, a njihov je quarterback Ben Roethlisberger u posljednjoj utakmici bio briljantan. Imao je šest 'touchdown' dodavanja, ukupno je bacio 522 yarde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani