Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nurkiću double-double, DeMar DeRozan dvije zaredom dao 40

Nurkiću double-double, DeMar DeRozan dvije zaredom dao 40
1

DeRozan je po prvi put u svojoj karijeri dvije utakmice zaredom zabio 40 poena. Dok je Dallas u uzbudljivoj završnici pobijedio favorizirani LA. Jusuf Nurkić upisao je double-double u pobjedi nad Knicksima

VIDEO

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Dallas Mavericksi koji su u American Airlines Centeru srušili favorite LA Clipperse 97-95. Nije to bila noć momčadi Doca Riversa, nišanske sprave najboljih igrača nisu bile namještene.

Blake Griffin zabio je 21 poen, ali pogodio je samo 9 od 23 iz igre, 1-3 za tri i 2-4 slobodna bacanja. Ništa bolji nije bio ni Chris Paul, koji je gađao 6-13 iz igre, 1-5 za tri i 2-2 s linije slobodnih bacanja.

Junak je bio Harrison Barnes, koji je minutu i šest sekundi prije kraja pogodio za 96-95 Mavericksa, a zatim 3,9 prije kraja ukrao loptu Blakeu Griffinu. Wesley Matthews je pogodio jedno slobodno bacanje i Clippersima je ostalo 0,9 za šut za tri i pobjedu. Šutirao je Redick, ali je promašio i Mavericksi su mogli slaviti.

Najbolji kod Dallasa bio je Seth Curry s 23 poena, 4 asista i 3 skoka. Slijedi ga Barnes s 21 poenom i dva skoka. Dirk Nowitzki zabio je 14 uz 4 asista i 4 skoka.

U vrlo zanimljivoj utakmici DeMar DeRozan odveo je svoj Toronto Raptors do pobjede nad Miami Heatom. DeRozan je po prvi put u svojoj karijeri dvije utakmice zaredom zabio 40 poena.

Gubili su i 15 razlike u prvom dijelu utakmice, ali mjesta za paniku nije bilo. Na kraju su pobijedili s uvjerljivih 101-84 i upisali četvrtu pobjedu u nizu. To im je odlika ove sezone. Čak 19 utakmica su gubili s 10 ili više razlike da bi na kraju okrenuli i pobijedili. Toliko o mentalnoj snazi momčadi trenera Dwane Caseyja.

No, junak večeri bio je Miamijev Hassan Whiteside. Čovjek je odigrao utakmicu s 13 šavova u desnoj ruci i malo punjenja i zavoja za zaštitu. Zabio je 16 poena i imao 14 skokova.

San Antonio je nastavio pobjednički niz nakon dva poraza zaredom (Portland i Memphis) i upisao treću pobjedu u nizu svladavši Memphis 97-90. Spursi su već osigurali play-off pa sljedeće utakmice dočekuju u opuštenijoj atmosferi. No, imaju samo 16 poraza za sada i momčad Gregga Popovicha htjet će ostati na tome.

Spurse je do pobjede predvodio LaMarcus Aldridge s 23 poena, 1 asistom i 8 skokova dok je Kawhi Leonard dodao 19/4/7. Tony Parker upisao je 13 poena i sedam asistencija u pola sata, a Pau Gasol 9 poena uz dva skoka za 26 minuta.

Brooklyn Netsi su pobijedili Phoenix Sunse 126-98, a Portland TrailBlazers je slavio protiv New York Knicksa 110-95. Sjajan je bio Jusuf Nurkić, koji je upisao double-double s 16 poena i 10 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao