Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Debeljko' gasi kritike i otkriva: 'Dybala i ja sjajno surađujemo!'

'Debeljko' gasi kritike i otkriva: 'Dybala i ja sjajno surađujemo!'
1

Dybala i ja dobro se zabavljamo. Pokušat ćemo istu igru ponoviti i u dresu Argentine, baš kao što radimo i u Juventusu, izjavio je Gonzalo Higuain o situaciji o Juventusu

VIDEO

Prije dva mjeseca Gonzalo Higuain, napadač od 90 milijuna eura, izgledao je kao zapušteni rekreativac kojem nogomet dođe tek kao ubijanje slobodnog vremena.

Fizički nije djelovao kao netko tko može sam ponovo terorizirati obrane diljem Serie A.

West Ham United v Juventus - Pre Season Friendly

Ipak, posljednjih tjedana žestoko je ugasio sve kritičare svojim igrama i učinkom - robusni Argentinac broji sedam golova u devet nastupa kroz 555 minuta igre. Najbolji je strijelac torinskog sastava, a forma mu je u velikom rastu. Za ESPN rekao je sljedeće:

- Nastavljam svoju avanturu, bez ikakvog gubitka vjere u sebe - započeo je bivši napadača Napolija pa nastavio:

- Ako napadač zabija golove onda je sjajan, ali ako promaši, onda se o njemu priča kao o katastrofi - otkriva popularni Pipita.

Higuain je u jednom navratu igrao zajedno u tandemu s našim Mandžukićem i to nije izgledalo baš najbolje budući da su razmijenili tek jedno dodavanje.

Sa sunarodnjakom Paulom Dybalom puno se bolje slaže, budući da spomenuti 'operira' nešto povučenije i djeluje iz sjene, što naravno omogućuje Higuainu puno više manevarskog prostora.

- Dybala i ja dobro se zabavljamo. Pokušat ćemo istu igru ponoviti i u dresu Argentine, baš kao što radimo i u Juventusu - zaključio je napadač od 90 milijuna eura.

'Debeljko' uzvraća udarac, iz vikenda u vikend.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović