Obavijesti

Sport

Komentari 27

Dijamant poludio na Spalletija jer ga je zamijenio: Je** se!

Dijamant poludio na Spalletija jer ga je zamijenio: Je** se!
1

Džeko je vrijeđao trenera pri izlasku s terena, a Spalletti se nakon utakmice pred kamerama umalo posvašao s Panuccijem upravo zbog BiH napadača

VIDEO

Edin Džeko nije najbolje primio odluku Luciana Spallettija da ga u 71. minuti izvadi iz igre. Napadač  Rome je bio poprilično ljutit zbog činjenice da mora napustiti teren gotovo 20 minuta prije kraja utakmice s Pescarom koju je Roma na kraju dobila s 4-1, a pri izlasku je treneru dva puta poručio 'je** se' i rekao da se pravi pametan.

Nakon što je izašao s terena, Džeko nije sjeo na klupu za rezervne igrače, a razlog njegove ljutnje leži u činjenici da se bori za mjesto najboljeg strijelca Serie A i gol protiv Pescare bi mu dobro došao u borbi na tom frontu. Trenutačno dijeli prvo mjesto s Andreom Belottijem i imaju 25 postignutih golova, a 'za vratom im pušu' Mauro Icardi koji je dao 24 gola i Gonzalo Higuain s 23 gola.

Džekino ponašanje je nakon utakmice komentirao i igrač kojemu je Džeko asistirao na utakmici, Radja Nainggolan.

- Džeko je ove sezone postigao ogroman broj golova, a i danas je želio zabiti još koji. On želi biti najbolji strijelac lige i ja ga razumijem, ali trenerova odluka se jednostavno mora poštovati - poručio je nakon utakmice Nainggolan.

I Spallettija je dočekalo pitanje o Džeki nakon utakmice.

- Rekao mi je da se pravim pametan? Nisam to primjetio. Treba ući u šuštinu. To je veliki problem, pokušat će to riješiti, nisam shvatio sve ovo. Vidi se na videu da je pomalo bijesan. Bolje da nije došao na klupu, kada znamo koliko je jak i krupan - okrenuo je sve na šalu trener Rome.

No i legenda Rome Christian Panucci prigovorio je treneru, i to pred kamerama.

- Džeko se bori za najboljeg strijelca, nisi bio korektan prema njemu.

Spalletti se nije dao izbaciti iz takta te je opet imao spreman odgovor i sve je ubrzo umalo preraslo u svađu.

- Džeko bio ljutit prilikom izmjene? Nisam primjetio, u svlačionici smo se zagrlili i pozdravili. Za vas je ovo bila pogrešna zamjena, a za mene ste limitirani: zamijenio sam ga jer je jedini napadač kojeg imam i ne želim sljedeće utakmice igrati bez njega.

- Rekao sam da potez nije bio korektan, a vi govorite da sam limitiran. Onda me vrijeđate - nastavio je Panucci.

- Stvari se mogu drugačije shvatiti, kažeš mi da sam napravio pogrešan potez, zato si prema meni limitiran. Ne mogu igrati bez Džeke sljedeće utakmice jer je moj jedini napadač. Moram raspodijeliti snage - poručio je Spalletti Panucciju koji je u šali zaključio razgovor.

- Znaš da se volim svađati s tobom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja