Obavijesti

Sport

Komentari 96

Dinamo ide na remont: Antolić i Pivarić na prodaju, Šifo odlazi

Dinamo ide na remont: Antolić i Pivarić na prodaju, Šifo odlazi
1

Dinamo bi ovog ljeta mogao prodati Pivarića i Antolića, za Schildenfelda na ljeto tu više neće biti mjesta, a dani su u Maksimiru odbrojani i Paulu Machadu te Angelu Henriquezu

VIDEO

Ivajlo Petev je na izlaznim vratima Maksimira, Romeo Jozak prvi je kandidat za njegova nasljednika, a tko god bude novi trener morat će se suočiti sa činjenicom da Dinamo više nije igrački jak kao nekad. Sportski direktor Jozak u Argentini je bio desetak dana. Pogledao je nekoliko utakmica i tražio je eventualna pojačanja koja će 'modri' itekako trebati.

Dinamo pod hitno za iduću sezonu treba dovesti pravog, rasnog kapitalca, igrača koji će biti 'matchwinner' kao što je to Soudani. Sammir i Marcos Guilherme su dovedeni da Dinamu pomognu u borbi za naslov prvaka, a obojica su razočarali. Guilherme nije odlučio niti jednu utakmicu, u ovih se par mjeseci pokazao kao promašaj, a Sammir je daleko od prave forme i izdanja kakva pamtimo.

Još su neki igrači potpuno razočarali ovog proljeća. Primjerice, Pavičić i Antolić nisu bili na pravoj razini. Kapetan je sam svjestan da nije igrao dobro, a Pavičić ipak izgleda nije kapacitet za Maksimir. U vezi se dopao mladi Nikola Moro koji bi na jesen, nakon što se vrati Arijan Ademi, zajedno s njim mogao igrati u paru na zadnjem veznom.

Dinamo bi ovog ljeta mogao prodati Pivarića i Antolića, problem može biti samo njihova loša forma u HNL-u. U obrani možda do kraja sezone niti jednu minutu neće odraditi Sigali i Benković. Tu Dinamo ima i Leškovića i Perića, a za Schildenfelda na ljeto tu više neće biti mjesta. Benkovića 'modri' planiraju prodati pa bi i u obrani trebali pojačanja, pogotovo na desnoj strani gdje ni Stojanović i Matel nisu ispunili očekivanja. Tu je poziciju ove sezone najbolje igrao Mario Šitum, ali to nije njegova prirodna pozicija. Na lijevoj će strani, ako Pivarić bude prodan, ostati Borna Sosa od kojeg u Dinamu imaju velika očekivanja.

Ante Ćorić s nekoliko je poteza ove sezone, uključujući ovaj u Koprivnici, pokazao kako je jedna od najjačih Dinamovih karika, ali pitanje je koliko će još dugo ostati u Maksimiru.

Armin Hodžić je donio puno bodova ovog proljeća, no nije zabijao u velikim utakmicama i stoga će 'modri' možda trebati i boljeg centarfora. Angelo Henriquez i Paulo Machado su u Maksimiru izgleda konačno prekriženi i zaboravljeni. Dinamo će morati na remont, uz mlade snage koje su najviše pokazale, među kojima je i Amer Gojak, trebat će Zagrepčanima barem tri - četiri jako kvalitetna igrača da bi ponovno bili na vrhu.

Posebna priča Dinama ove sezone su korneri. Bili smo na svim utakmicama ovog proljeća. Doista, teško je pobrojati sve kornere koje je Dinamo izveo, ali je većina njih bila potpuno bezazlena. I dok su većini momčadi prekidi, odnosno korneri, jača strana i donose im golove, za Dinamo bi bilo pravo čudo da zabije gol nakon udarca iz kuta. Ivajlo Petev, čini se, nije posebno obratio pozornost na kornere, izvođači su se mijenjali, a ishod je gotovo uvijek bio isti - centaršut na prvu stativu i lopta koja je izbačena, gol-aut ili jednostavno, kao što je to radio Stipica u derbiju, golman lagano kupi centaršut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling