Obavijesti

Sport

Komentari 81

Dinamo slomio Cibaliju, Angelo Henriquez zabio prekrasan gol

Dinamo slomio Cibaliju, Angelo Henriquez zabio prekrasan gol
11

Dinamo je pobijedio Cibaliju na Maksimiru 3-0 golovima Soudanija, Henriquea i Šituma. "Modri" su stigli na tri boda do Rijeke koja u nedjelju dočekuje zaprešički Inter (17 sati)

VIDEO

Dinamo je nastavio lov za Rijekom. Aktualni prvaci pobijedili su najlošiju momčad lige 3-0. Cibalia se držala na Maksimiru nešto više od pola sata. Soudani je zabio za vodstvo, Henriquez je lijepim golom prekinuo golgeterski post, a priču na Maksimiru završio je Mario Šitum 15 minuta prije kraja.

Bratkove rošade

Ivajlo Petev napravio je rošadu pa se na gol vratio Šemper, Paulo Machado se odmorio od jako napornih predstava u posljednje vrijeme pa je i on bio u prvih 11, zajedno s Ćorićem koji je zaboravio kakav je to uopće osjećaj.

Rijeka ove sezone ne poklanja ništa pa u Dinamu nije bilo mjesta za kikseve. Riječani bježe šest bodova i pobjeda protiv Cibalije bila je imperativ. Dinamo je pritisnuo od prve minute, stvorio je nekoliko šansi, ali Cibalia se držala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon nešto više od pola sata "modri" su slomili Vinkovčane.

Soudani je zabio glavom za 1-0 da bi Henriquez pred kraj prvog dijela majstorijom povećao vodstvo. Čileanac je primio loptu na 20 metara, sjajno se riješio dvojice i pogodio u gornji desni kut Matkovića za 2-0.

Dinamo je dominirao, a dominaciju je okrunio i trećim golom. Šitum je ušao umjesto Soudanija i pogodio je 15 minuta prije kraja za konačnih 3-0. "Modri" su ovom pobjedom stigli Rijeci na tri boda zaostatka.

Kekova momčad u nedjelju dočekuje Inter.

Petev: Normalno da smo zadovoljni

- Nije to bila loša utakmica, imali smo pregršt šansi. Prvih pola sata nismo uspjeli zabiti gol, međutim prvi gol otvorio je utakmicu. Imali smo želju, kontrolirali utakmicu, tražili u svakoj situaciji da idemo u dubinu. Drugi dio također nismo odigrali loše, imali još par prilika koje smo promašili. Za kraj, zadovoljan sam s tri gola i tri osvojena boda - rekao je Ivajlo Petev.

-  Svaka utakmica, kada pobijedite i osvojite tri boda, normalo da smo zadovoljni. Nije da smo odigrali vrhunski, ali napravili smo upravo ono što smo trebali. A, trebali smo tri boda, to smo i uzeli. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu. Sada slijedi kup u Bjelovaru, pa Inter u Zaprešiću - dodao je Petev kojem je ovo bila prva pobjeda na Maksimiru.
 

GNK Dinamo - HNK Cibalia GNK Dinamo - HNK Cibalia GNK Dinamo - HNK Cibalia

HNL, 13. kolo:

Dinamo - Cibalia 3-0 (Soudani 34, Henriquez 42, Šitum 76)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida