Obavijesti

Sport

Komentari 86

Dinamo traži trenera: Sopić, Kopić ili neki od tri Talijana...

Dinamo traži trenera:  Sopić, Kopić ili neki od tri Talijana...
1

NUDE SE TALIJANI U kombinacijama se spominje čak i bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli, ali zasad se zna samo da Nenad Bjelica neće biti novi trener

VIDEO

Dinamo? Ne, nema šanse. Bilo bi neozbiljno da napustim klub koji sam nedavno preuzeo. Sigurno ne dolazim u Maksimir, poručio je jučer iz Poljske Nenad Bjelica (45).

Cijelo ljeto čekao je u niskom startu poziv iz Maksimira. Kotirao je kao siguran Cicin nasljednik, ali Kranjčar je “preživio” sve dok Bjelica nije našao klub. Da nije, vjerojatno bi već danas bio predstavljen kao novi trener. Ovako, potraga se nastavlja.

Zdravko Mamić i čelnici Dinama neće srljati, ali spominju se neka imena. Prije svih Željko Kopić, trener Slaven Belupa.

- Nitko me iz Zagreba nije zvao. Imam ja dovoljno svojih problema kao trener Belupa - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kopić će, tvrdi nam izvor blizak Zdravku Mamiću, ipak teško u ovom trenutku postati trener “modrih”. Traži se ipak netko iskusniji za ovu kriznu situaciju u kojoj se Dinamo nalazi. Tko? Zna se da Zdravko Mamić jako cijeni Ivajla Peteva, izbornika bugarske reprezentacije. I Petev se javio kratkom porukom.

- Imam nekih problema, čut ćemo se ovih dana - odgovorio je na naše pitanje o Dinamu.

S Petevim se Mamić vidio prije nego što je u lipnju Cico postao trener. Tad je odabrao Kranjčara, možda je došao red na Peteva, koji bi prije trebao raskinuti ugovor u Bugarskoj.

Osim Bugarina, opcija su navodno i - tri Talijana. Prvi, vjerojatno i najrealniji, je Stefano Pioli, bivši trener Lazija i Bologne. Spominje se i Edoardo Reja, nekad trener Hajduka, on je barem dovoljno iskusan, a navodno je Dinamu ponuđen i bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli. Zvuči nerealno, zvuči jako skupo, ali sve je moguće...

Zasad će momčad voditi Željko Sopić, počevši od današnjeg kup ogleda u Velom Vrhu, a potraga bi, tvrde izvori bliski Dinamu, mogla trajati idućih 10-15 dana. Osim ako Sopić ne dokaže da može on i sam...

IVAJLO PETEV

Bio je kandidat za trenera i u lipnju. Tad se vidio sa Zdravkom Mamićem. U dobrim su odnosima. Problem je što Petev ima posao, radi kao bugarski izbornik.

ŽELJKO KOPIĆ

Jedan od domaćih favorita, ali navodno čelnici Dinama u ovom trenutku ipak žele da na klupu dođe netko iskusniji od stratega S. Belupa.

STEFANO PIOLI

Ponuđena su Dinamu mnoga strana rješenja. Jedno od imena je i ono Stefana Piolija, bivšeg trenera Lazija. On je poznato ime talijanske lige.

SREČKO KATANEC

Ima dovoljno iskustva, ali pitanje je bi li Mamić na klupi htio trenera koji je poznat po svojim sukobima. I Katanec je sad zauzet, on je od 2013. slovenski izbornik.

NENAD BJELICA

Njega Mamić jako cijeni, ali sad je zauzet. Jasno je poručio kako nema namjeru nakon samo tri tjedna napustiti klupu Lecha iz Poznanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz