Obavijesti

Sport

Komentari 62

Dinamov as liječi se u Splitu, nitko i dalje ne zna što mu je

Dinamov as  liječi se u Splitu, nitko i dalje ne zna što mu je
8

MISTERIOZNA OZLJEDA Benković je pomoć tražio i u Njemačkoj, ali nije došao do rješenja. Sad se okrenuo omiškom ‘čudotvorcu’ Porobiji, kojeg često u pomoć zove i Ivan Perišić

VIDEO

Stoper Dinama Filip Benković tri mjeseca nije odigrao službenu utakmicu.

Zbog misteriozne ozljede pauzira još od derbija na Poljudu, a kako mu nitko ne uspijeva postaviti pravu dijagnozu, pomoć je potražio kod poznatog omiškog fizioterapeuta Ivana Porobije.

Posljednja opcija?

Što muči Filipa Benkovića, u Maksimiru nikako ne uspijevaju otkriti. Najprije se Benković žalio na bol u leđima, zbog koje je morao pauzirati, a liječnici su mu dopuštali samo vožnju sobnog bicikla.

- Trenirao sam po posebnom programu, odvezao na sobnom biciklu kilometražu od Zagreba preko Vukovara do Dubrovnika, a kad sam konačno sanirao tu ozljedu, želja za što bržim povratkom dovela me do upale tetive - rekao je prošlog tjedna Benković.

Bol u tetivi Dinamovi su liječnici pokušavali anulirati strogim mirovanjem, potom i lijekovima, tretmanima u barokomori... No ništa nije davalo rezultata.

Tražili su mišljenje i poznatog njemačkog specijalista dr. Wohlfhart-Müllera, no ni on nije konkretmo odgovorio zašto je Ahilova tetiva tako dugo upaljena.

Zadnja opcija, koju svi žele izbjeći, odlazak je “pod nož”, pa je prije toga Benković potražio mišljenje omiškog fizioterapeuta Ivana Porobije. On je na glasu kao izvrstan stručnjak, koji se brinuo o karijeri Ivana Strinića, Blanke Vlašić... 

Spas u Splitu?

Ivica Križanac po njega je iz Rusije slao zrakoplov da mu tretmanima ublaži bol u leđima, Ivan Perišić ga često zove u pomoć, a od prije tri godine svakodnevno je uz ukrajinsku zvijezdu Jevhena Konopljanku, s kojim je radio u Dnjipru, Sevilli, Schalkeu i u reprezentaciji.

Porobiju zbog “zlatnih ruku” sportaši zovu čudotvorcem, pa je Filip Benković u pratnji fizioterapeuta Dinama doputovao u Split vidjeti može li mu Porobija pomoći.

Nakon ručka u poznatom splitskom restoranu, uputili su se jučer u jednu polikliniku gdje su obavljene pretrage.

- Oprostite, ne mogu vam o tome reći ništa konkretnije, za sve detalje morat ćete se obratiti igraču i njegovu klubu - kazao je iznenađeni terapeut Porobija kad smo ga upitali što mladi dinamovac Filip Benković radi u njegovu društvu u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja