Obavijesti

Sport

Komentari 29

Divio se Draženu u Zagrebu pa 'ispalio' da nije bio u Hrvatskoj

Divio se Draženu u Zagrebu pa 'ispalio' da nije bio u Hrvatskoj
1

SLABO PAMĆENJE Derrick Rose posjetio je Hrvatsku u ljeto 2013., no on je hrvatskim novinarima iz Los Angelesa rekao kako u Hrvatskoj još nije bio te da se nada kako će jednoga dana doći...

VIDEO

Bivši MVP NBA lige te danas igrač New York Knicska Derrick Rose, odradio je intervju za hrvatski portal iz Los Angelesa, CroatianSports.com.

Upitan je li ikad bio u Hrvatskoj, rekao je sljedeće:

- Nisam, ali čuo sam jako puno lijepih stvari o Hrvatskoj. Jedna stvar je vrijeme i definitivno bih volio otići tamo iz tog razloga, a čuo sam i da su ljudi sjajni - rekao je kao po 'špranci' poznati košarkaš.

No, napravio je gaf. Očito nepripremljen za razgovor, ispalio je neistinu, budući da je u Hrvatskoj bio u srpnju 2013. godine. U sklopu dvotjedne europske turneje koju je organizirao njegov sponzor, održao je i novinarsku konferenciju u Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović gdje su ga dočekali Gordan Giriček, te Biserka Petrović koja mu je poklonila Draženov dres iz vremena dok je igrao za New Jersey Netse.

Za uzvrat Draženova majka je dobila Roseov potpisani dres Chicago Bullsa.

- Stigao sam u Hrvatsku kako bih se družio s obožavateljima i popularizirao košarku. Drago mi je što sam posjetio muzej Dražena Petrovića, igrača o kojem sam puno čuo. Bio je sjajan igrač - govorio je prije četiri godine Derrick Rose u Zagrebu.

Izgleda da je zaboravio...

VIDEO

U daljnjem intervju za CroatianSports.com, pričao je i o našem Dariju Šariću:

- Sviđa mi se njegova košarka. Neustrašiv je, borben, bori se svake sekunde provedene na parketu. Ima puno samopouzdanja za novajliju što nije čest slučaj u ovoj ligi. Što se nagrade Rookie godine tiče, iskreno ne znam tko su drugi kandidati, ali znam da u tome ima puno politike tako da mi je jako teško reći - rekao je Rose o Šišiju.

Za kraj, ponovno je potvrdio svoje slabo pamćenje. Upitan kada ga možemo očekivati u Hrvatskoj, rekao je ovo:

- To morate pitati Adidas. Svako ljeto odrađujem turneju s Adidasom i nadam se da će jednog ljeta organizirati kamp u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'