Obavijesti

Sport

Komentari 185

'Dobro su i uživaju': Rakitić s obitelji nastavio s ljetovanjem

'Dobro su i uživaju': Rakitić s obitelji nastavio s ljetovanjem
5

Što je bilo, bilo je, ne treba sad stvarati dramu, a obitelj Rakitić će nastaviti ljetovanje u Dalmaciji po planu, rekao je kum Ivana Rakitića Marko Bralić - Keto

VIDEO

Dan nakon incidenta na Ugljanu za vrijeme boravka u Vili Mariji, Ivan Rakitić i njegova obitelj uživaju u hotelu Falkensteiner iadera u Petrčanima. 

Kako doznajemo od čitatelja koji je snimio fotografije, Rakitić i njegova obitelj imaju osiguranje, a na plaži ispred hotela je i dodatno osiguranje zbog novinara. 

- Rakitići su se udobno smjestili i uživaju u hotelskom bazenu. Iako su u pratnji zaštitara, Rakitić kaže da su on i obitelj dobro - rekao nam je čitatelj.

Kum: Ivan nastavlja ljetovanje u Dalmaciji po planu 

- Prava je istina da je netko bacio kamen i razbio staklo na vili u kojoj se odmarao Ivan s obitelji. Nema govora o tome da je Ivan pobjegao, da se nikad više neće vratiti u Hrvatsku... Ivan s obitelji nastavlja ljetovanje u Dalmaciji po planu, otkrio nam je kum i najbolji prijatelj Ivana Rakitića Marko Bralić - Keto, koji je odmah nakon incidenta otišao na Ugljan vidjeti što se točno dogodilo.

- Što je bilo, bilo je, ne treba sad stvarati dramu, a obitelj Rakitić će nastaviti ljetovanje u Dalmaciji po planu. Za nekoliko dana dolaze u Split, gdje Ivan i provodi većinu vremena kada je u Hrvatskoj. U zadnjih desetak godina koliko ga poznajem, nebrojeno puta je boravio u Splitu, nastupao na humanitarnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića', ima jako puno prijatelja među navijačima Hajduka, među Torcidom i hrvatskim braniteljima, i nikad nije imao nikakvih problema. On se ovdje osjeća kao kod kuće, kad na okupljanju reprezentacije dobije slobodan dan, on iz Zagreba dolazi u svoj Split. Ovdje je omiljen i ne vjerujem da ova priča ima veze s navijačima i njihovom borbom s HNS-om - kazao je Keto .

'Kao pravi Hrvat i domoljub Ivan ovo nije zaslužio'

Bralić i njegovi prijatelji česti su gosti kod Rakitića u Barceloni. Lani su nakon osvajanja Lige prvaka zajedno slavili u svlačionici, a Ivan ih je upoznao i s Messijem, koji je rado pozirao s šalom Hajduka oko vrata, a planirali su ga dovesti i na odmor na Jadran.

- Ivan je imao problema u Švicarskoj kad je odlučio igrati za Hrvatsku, i kao pravi Hrvat i domoljub nije zaslužio da mu se ovako nešto dogodilo. Ali, ponavljam, ne vjerujem da je ovo napravio netko od navijača Hajduka, jer je Raketa i među njima omiljen. Ja sam ga osobno upoznao i s pokojnim Žanom Ojdanićem i s brojnim drugim Torcidašima, koji su ga poštovali zbog domoljublja i poštenog odnosa. Za par dana dolazi u Split i siguran sam da ga ovdje neće nitko krivo pogledati - zaključio je Bralić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao