Obavijesti

Sport

Komentari 1246

Huligani su prekinuli utakmicu Hrvatske: Torcida pod paljbom!

Huligani su prekinuli utakmicu Hrvatske: Torcida pod paljbom!
8

Iako je protiv Turske atmosfera bila fantastična, utakmicu protiv Češke zasjenilo je novo divljaštvo huligana na dijelu tribine s hrvatskim navijačima. Prekinuli su utakmicu

VIDEO

Imamo informacije koje nisu dobre. Ne želimo da se dogodi nešto loše, ali imamo dojave da će doći do nereda. Na utakmicu protiv Češke doći će određeni ljudi koji bi mogli prekinuti utakmicu, rekao je u utorak Kruno Grlević iz udruge Uvijek vjerni.

Na žalost, crne su se prognoze obistinile. Huligani su na pet minuta prekinuli utakmicu između Hrvatske i Češke.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:09

U 86. minuti zasuli su dio terena bakljama u više navrata, odjeknuo je i topovski udar koji je ozlijedio jednog vatrogasca, a kad su redari krenuli prazniti problematični dio tribina stadiona Geoffroy Guichard, došlo je do masovne tučnjave huligana s ostatkom hrvatskih navijača.

Glavni sudac utakmice Mark Clattenburg, na svu sreću, nije poslao igrače u svlačionicu, već ih je zadržao na travnjaku i potom nastavio susret. No taj je prekid naštetio "vatrenima". U završnim minutama Česi su iz penala zabili za 2-2.

Govorkanja kako je radikalni dio Torcide planirao prekid u Saint-Étienneu razljutio je korisnike Facebooka koji su zasuli stranicu Torcide optužbama i uvredama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1246
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu