Obavijesti

Sport

Komentari 2

Donald Trump je uvijek navijao za Fjodora, bili smo jako dobri

Donald Trump je uvijek navijao za Fjodora, bili smo jako dobri
1

Sjećam ga se kao pristojna čovjeka i pouzdanog samouvjerenog biznismena. Rekao je puno lijepih riječi kada je surađivao s nama. Oduvijek je navijao za Fjodora, rekao je Vadim Finkelstein

VIDEO

U vrijeme kada je Vadim Finkelstein bio menadžer Fjodora Jemjeljanenka, Donald Trump bio je biznismen i niti blizu pomisli da bi jednog dana mogao postati 45. predsjednik SAD-a. Sada kada je to postao, Finkelstein se prisjetio nekih događaja u eri najvećeg borca svih vremena.

Finkelstein je predsjednik najstarije i najuglednije ruske MMA organizacija M-1 Global, a s Fjodorom je surađivao od 2003. do 2012. godine. Također, zastupao je ruskog velikana u borbama s Timom Sylvijom i Andreijem Arlovskim 2008. i 2009. godine. M-1 Global je te borbe organizirao u suradnji s Affliction Entertainmentom, čiji je glavni dioničar bio Donald Trump.

- Sjećam ga se kao pristojna čovjeka i pouzdanog samouvjerenog biznismena. Rekao je puno lijepih riječi kada je surađivao s nama. Također, rekao je da je MMA najbrže rastući sport i da ima sjajnu budućnost. Ali da budemo iskreni, ja baš i nisam pretjerano dobar s engleskim jezikom tako da ne mogu reći da smo bili previše bliski. Bili smo jako dobri i dijelili smo samo pozitivne emocije. Oduvijek je navijao za Fjodora to znam sto posto. Bio je presretan kad je pobijedio Arlovskog - rekla je legenda MMA scene u Rusiji pa nastavila:

Trump je bio u Jemjeljanjenkovom kutu

- Arlovski je u toj borbi tehnički predstavljao Ameriku jer je, osim toga što je vrlo dobro govorio jezik, imao i veliku bazu obožavatelja u SAD-u. No, Trump je bio u Fjodorovu kutu. Vidio sam njegovu rekaciju nakon nokauta. Bio je nabrijan i požurio je do ringa kako bi čestitao Fjodoru.

Fjodor se odlučio vratiti u MMA, a potpisao je ugovor Bellatorom gdje će u sklopu priredbe Bellator 172 snage odmjeriti s Mattom Mitrioneom.

- Bio sam stvarno iznenađen kad sam čuo da se vraća. Zvučao je ozbiljno kada je 2012. rekao da se povlači. Čak sam ga i ja par puta pokušao uvjeriti da prihvati jednu ili dvije borbe, ali on je uvjereno rekao da se povlači. Tako da mi je ovo bilo veliko iznenađenje. Bit će to teška borba s ozbiljnim protivnikom - rekao je Finkelstein za RTSport.

UFC je nekoliko puta pokušao dovesti 'The Last Emeprora' u svoje redove, ali bezuspješno.

- Uvijek smo bili na korak do potpisa s UFC-em, ali nije išlo. Sada imaju novo čelništvo, ljude koje ne poznajem. A ni ne zastupam Fjodora više. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora