Obavijesti

Sport

Komentari 34

Bodom nitko nije zadovoljan: Kane se vratio i odmah pogodio

Bodom nitko nije zadovoljan: Kane se vratio i odmah pogodio
7

PODJELA BODOVA Arsenal je imao vodstvo na poluvremenu autogolom Wimmera iz 42. minute, a golom Kanea iz penala u 50. Tottenham stiže do boda u derbiju sjevernog Londona

VIDEO

U velikom derbiju sjevernog Londona došlo je do podjele bodova između Arsenala i Tottenhama, završilo je 1-1. 'Topnici' su u njega ušli uz deset pobjeda u prošlih 11 utakmica u svim natjecanjima i 32 postignuta gola uz to, dok je Tottenham u padu forme, iako je u Premiershipu jedini neporažen u deset kola.

Ovim bodom nitko neće biti pretjerano zadovoljan jer ih to udaljuje od prve pozicije na tablici. Arsenal je s ovim bodom treći, a Tottenham peti.

VIDEO

Neporaženi su ostali i poslije Emiratesa, iako su na poluvremenu bili u minusu. Danas su 'pijetlovi' bili jači za Harryja Kanea koji se vratio poslije duge stanke i on je u 20. minuti prvi zaprijetio Cechu. Eriksen je lijepo nabacio na Kanea koji je tukao glavom, lopta je prohujala tik uz vratnicu gola Cecha. Emirates je utihnuo na sekundu.

Igralo se vrlo proračunato s obje strane, a prva prijetnja Arsenala viđena je u 32. minuti. Sanchez je pripremio šansu za Iwobija koji je iz naleta pucao preslabo. Morao je to bolje. Sedam minuta poslije, Theo Walcott gađa stativu iz trka što je bila i najveća šansa Arsenala.

Domaćin dolazi do vodstva u 42. minuti. Ubacio je Mesut Özil iz slobodnjaka, a najviši u skoku bio je Kevin Wimmer, austrijski stoper Tottenhama. Poslao je loptu u svoju mrežu i tako prevario Huga Llorisa.

No, u nastavak utakmice Tottenham kreće bolje. U 50. dolaze do izjednačenja zahvaljujući svom veznjaku Dembeleu koji naplaćuje glup potez kapetana 'topnika' Laurenta Koscielnog. Harry Kane preuzeo je odgovornost i odmah poentirao na svom povratku na travnjake. Pet minuta poslije, umalo preokret.

Eriksen je opalio iz trka, no sjajno je intervenirao Petr Cech i spasio Arsenal. Bio je to prizemni udarac. Zatim, u 60. minuti gosti ponovo prijete. Probio je Danny Rose sjajno po lijevoj strani, ubacio na suprotnu stativu gdje je čekao Kane kojeg je blokirao Monreal. Spasio je Španjolac čisti gol!

Šansu za pobjedu imali su gosti u 84. minuti. Lukav centaršut Eriksena iskosa završio je na stativi Cechova gola, nitko nije dirao oštru loptu u letu i umalo je Arsenal upao u velike probleme.

Na kraju, remi bi bio ravnopravan ishod, a Kane može posebno biti sretan jer je zabio svoj peti gol Arsenalu u karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu