Obavijesti

Sport

Komentari 33

Erceg: Kup nam puno znači, a Dinamo još možemo i prestići

Erceg: Kup nam puno znači, a Dinamo još možemo i prestići
1

Dinamo nije nedostižan, iako trenutno ima pet bodova prednosti, jer moraju igrati s Rijekom, a u zadnjem kolu prije pauze dolaze nama na Poljud, tako da ih možemo prestići, rekao je Ante Erceg

VIDEO

Hajduk je u tekućoj sezoni gubio od svega tri protivnika, Maccabija, Dinama i Rijeke. Ante Erceg ima još i bolju statistiku, u 15 nastupa upisao je 7 golova i 5 asistencija, a s njim u postavi Hajduk je izgubio samo od Rijeke. 

Kad je prošloga ljeta iz turskog Balikesirspora dolazio u Hajduk, mnogi su upitnici stajali nad Antom Ercegom. Iako nije u pitanju bilo njegovo nogometno umijeće, nego česte ozljede i pauze, mnogi su se pitali je li Erceg baš pojačanje za Hajduk. Danas se to više nitko ne pita.  

- Svjestan sam bio da dolazim u veliki klub, te da se moram dokazati, i svaka nova utakmica bila je za mene novi izazov. Trudio sam se dati sve od sebe i sada mi se sve vraća kroz dobre igre, asistencije i golove - kaže Erceg i dodaje: 

- Na početku nisam bio spreman jer sam nakon povratka iz Turske mjesec dana bio bez treninga s momčadi. Malo po malo sam se dizao, sada sam standardan, igram dobro, ali očekujem da ću na proljeće, kad prođem pripreme, biti još i bolji. 

Prije završnice prvenstva, Hajduk sutra čeka još jedan gradski derbi, Kup ogled sa Splitom u Parku mladeži, u kojem je Ante proveo veći dio karijere. 

- Za nas je ta utakmica od velikog značaja, plasman u polufinale Kupa bi nam dalo dodatno samopouzdanje te dodatno podiglo ionako dobru atmosferu uoči završnice sezone, u kojoj želimo napraviti još korak naprijed. 

Nakon Splita, Hajduk čekaju gostovanja kod Slavena i Cibalije te derbi s Dinamom na Poljudu, tako da korak naprijed podrazumijeva sve tri pobjede. 

- Svjesni smo toga, ali nismo se odrekli druge pozicije. Dinamo nije nedostižan, iako trenutno ima pet bodova prednosti, jer moraju igrati s Rijekom, a u zadnjem kolu prije pauze dolaze nama na Poljud, tako da ih možemo prestići. U prvoj četvrtini prvenstva osvojili smo 17 bodova, u drugoj smo do sada osvojili isto toliko, a imamo još utakmicu u Koprivnici, tako da možemo dodatno popraviti dojam. Svjesni smo da moramo igrati puno bolje, prosuli smo neke bodove na gostovanjima, ali ne gubimo utakmice - kaže Erceg, koji uoči gostovanja na Parku mladeži nema posebnih emocija za svoj bivši klub.

- Prvi put mi je bilo malo čudno, sada je već normalno, utakmica kao i svaka druga. Pogotovo jer tamo više i nema puno poznatih lica. Od starosjedilaca je ostao samo golman Duka, ostali su već otišli. No bez obzira na to, čeka nas teška utakmica. Mi jesmo favoriti, ali oni će se napaliti na nas kao i uvijek. 

Pobjedu nad Interom Hajduk je posvetio treneru Pušniku, koji ima obiteljskih problema. 

-  Željeli smo mu dati do znanja da smo uz njega u ovim teškim trenutcima i bit ćemo uz njega koliko god to bude trebalo. Pokušat ćemo za njega pobijediti i Split i Slaven - zaključio je Erceg. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja