Obavijesti

Sport

Komentari 69

Franck Ohandza samo što nije zaplakao zbog svih zvižduka...

Franck Ohandza samo što nije zaplakao zbog svih zvižduka...
1

NEŠTO NE VALJA Zašto mi zvižde?! Pa ja volim Hajduk i želim ostati, požalio se prijateljima Ohandza. Istovremeno, treneru Marijanu Pušniku sapunaju dasku

VIDEO

Nije plakao, ali mi ga je bilo teško gledati. Inače je uvijek nasmijan i vedar, a sada su mu oči bile pune suza, opisao je Ohandzino lice jedan od zaposlenika Hajduka nakon završetka utakmice s Lokomotivom.

Nema tome dugo, Franck Ohandza bio je ljubimac navijača Hajduka, koji su njegove rijetke ulaske s klupe dočekivali povicima: ‘’Fra - ne, Fra - ne...’’ očekujući da golovima riješi utakmicu.

No odbijanjem potpisa ugovora, stvari su se naglavce promijenile, Ohandza je protiv Lokomotive dočekan zvižducima s tribina Poljuda, a njemu najbliži prenijeli su nam da je zbog toga bio jako tužan.

Pušnik kao Pedro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Franck je uvijek dobivao jako puno poruka podrške od navijača, i zato tako teško i podnosi zvižduke i kritike zbog navodnog odbijanja potpisa novog ugovora i traženja više novca. No kaže nam i kako je miran, jer zna da sve što se govori u javnosti baš i nije istina, te kako je prava istina da on želi ostati.

I dok Ohandza za rješenje svojih problema ima vremena do sredine prosinca, Marijanu Pušniku gori pod nogama. Da je izgubio protiv Lokomotive, Pušnik bi vjerojatno već bio bivši trener Hajduka, a to što je amnestiran do prvog sljedećeg kiksa samo je odgađanje vjerojatnoga.

Ne dižu navijači Hajduka često transparente s porukama protiv svog kluba, a kad to učine, jasno je da je vrag odnio šalu, te da će netko ostati bez posla. Pitanje je tko, no da postoji kladionica koja bi tako nešto uvrstila u svoju ponudu, ime Marijana Pušnika bi posve sigurno visoko kotiralo, iako on nije jedini krivac za postojeće stanje.

Na Poljudu ko u Sibiru

Većina domaćih igrača je nezadovoljna jer ne igraju, stranci su nezadovoljni jer Pušnik inzistira na kondiciji i zanemaruje taktiku, a protiv Lokomotive su palac dolje okrenuli i navijači, koji su transparentom ‘Na -13 hladnije je nego u Sibiru, oćemo igru, ne obećanja’ pokazali što misle. I njemu, ali i vodstvu kluba.

- Ima već neko vrijeme, Marijan Pušnik nije isti čovjek - otkrivaju nam njegovi suradnici i dodaju kako je Slovenac svjestan da situacija nije dobra te da ga jako pogađaju negativni komentari i nemoć da nešto promijeni u, kako kaže, kratkom roku. Slovenac je tek sad postao svjestan u kakvu je kašetu brukava upao...

Najmanje navijača od početka

Tih 5200 navijača, koliko ih je došlo pogledati utakmicu Hajduka i Lokomotive, najmanje je na Poljudu od početka ove sezone HNL-a.

Afrička zvijezda je čudo od igrača

kad je zdrav, u to nema nikakve sumnje, Frane Zolja je najopasniji igrač Hajduka. Golove slavi akrobacijama, no već dugo nije zabio.

Pušnik izgorio?!

Slovenac bi već dobio otkaz da su izgubili od Lokomotive.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener